Ožujak 25, 2019 3174

Provjerili smo što se nudi na tržištu rada: Hoteli Olympia su u lovu na nove zaposlenike

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kompleks hotela Olympia je sinonim za vrhunske standarde poslovanja. Hoteli Olympia su predvodnici trendova i inovacija na širem šibenskom području zahvaljujući predanosti i neizmjernoj ljubavi djelatnika.

Pripreme za početak sezone su već polako pri kraju još nam jedino nedostaje točka na i koja će upotpuniti naš tim i s nama stvarati lijepe trenutke i događaje koji će nam ostati u sjećanju, poručuju iz hotela Olympia.

Hoteli Olympia svoje nove radne snage traže za poslove konobara/ica u barovima i restoranima, servirke, hostese te djelatnika/ca za prodaju sladoleda na plaži.
Uvjeti rada su odlični što dokazuje i činjenica da je dio zaposlenika u hotelu Olympia proveo gotovo cijeli radni vijek, a svoje bogato i neprocjenjivo radno iskustvo, znanje, vještine i motivaciju svakodnevno prenose na nove mlađe generacije.
Svakom djelatniku će biti ponuđen posao u trajanju od 7 do 8 mjeseci s mogućnošću produljenja rada na neodređeno. Uz razne stimulacije i bonuse, djelatnik će imati mogućnost dodatnih edukacija.foto-(18).jpg

Naš cilj je nastaviti slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge stvarajući ugodno i prijateljsko radno okruženje za sve kolege. Za svako novo radno pronalazimo najbolje kadrove koji objedinjuju sve potrebne kvalitete prenoseći im pritom potrebna znanja i vještine kroz brojne edukacije, savjetovanja i treninge.

Ako ste osoba pozitivnog duha, volite otvorenu i ljubaznu komunikaciju, imate snažnu volju za radom i napredovanjem, ostvarite svoj potencijal, priključite se našem timu i ostvarite karijeru kod nas, poručuju iz HR odjela u hotelima Olympia.
Posjetite https://olympiavodice.hr/hr/karijere za sve otvorene pozicije ili ih kontaktirajte direktno na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 022 452 480

 

djelomob1.jpg