Ožujak 29, 2019 2866

Ravnateljica Učilišta Izvor znanja Nastja Petković zajedno s načelnikom Općine Murter-Kornati svečano je uručila Uvjerenja polaznicima tečaja njemačkog i engleskog jezika

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jučer je u Učilištu Izvor znanja održana svečana dodjela Uvjerenja za polaznike koji su završili tečaj Njemačkog i Engleskog jezika.

Ne bi to bila ništa drugačija dodjela Uvjerenja od svih dosadašnjih da za tu dodjelu nisu zaslužni načelnik Općine Murter-Kornati, Toni Turčinov i ravnatelj Osnovne škole, Murterski Škoji, Edo Juraga - rekla nam je ravnateljica Učilišta Izvor znanja Nastja Petković.

Polaznici su oduševljeni pristupom pojedinom polazniku, kao i samoj dinamici predavanja. Predavanja su bila organizirana u Osnovnoj školi Murterski Škoji tako da polaznici nisu trebali ići dalje od svog mjesta stanovanja; što im je uz obiteljske i poslovne obveze olakšalo dolaske na predavanja –nastavlja Petković.

Važnost ulaganja u obrazovanje važna nam je zadaća svima. Kako bi i stanovnici Murtera usavršili ili naučili neki od jezika potrudili smo im financijski pomoći koliko je bio moguće u tom trenutku – rekao nam je načelnik Općine Murter-Kornati gospodin Toni Turčinov.

S obzirom na iskazani interes polaznika ali i veliki broj upita ostalog stanovništva poslije sezone nastavljamo s novim tečajevima. Ukoliko se ukaže interes za bilo kojim drugim osposobljavanjem, usavršavanjem, a Općina Murter-Kornati bude u mogućnosti sufinancirati školarine sigurno ćemo to učiniti kao i ovog puta – nastavlja Turčinov.

Po završetku svečane dodjele Uvjerenja polaznicima uručene su i zahvalnice za potporu tečaja engleskog i njemačkog jezika načelniku Općine Murter-Kornati i ravnatelju Osnovne škole Murterski Škoji.

uiz.jpg

uiz-3.jpg

uiz-2.jpg

djelomob1.jpg