Travanj 29, 2019 3728 Ilustracija/Pixabay

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Carvel d.o.o., ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila, zapošljava prodavača u sektoru maloprodaje (m/ž), za rad u Šibeniku. Od djelatnika na ovom radnom mjestu očekuju se završena srednja škola, iskustvo rada u trgovini, razvijene prodajne i komunikacijske vještine te upućenost u modne trendove. Kako do ovog posla? Lako, klikom na link.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) za otkup zlata i srebra te za rad u mjenjačnici. Mjesto rada su Istra i primorje. Ako ste zainteresirani za posao na neodređeno, nemojte propustiti poslovnu priliku koja vam se nudi - kliknite na oglas. Mjesto rada: Šibenik i brojni drugi gradovi 'u susjedstvu'.

Mlinar d.d. , vodeća kompanija u pekarskoj industriji, traži pekara/pomoćnog pekara (m/ž) u Šibeniku.  Odabranu kandidatkinju ili kandidata očekuje obavljanje svih pekarskih poslova pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda. Prijave se zaprimaju do 10.05.

Impol - TLM d.o.o., inovativna je i razvojno orijentirana tvrtka sa širokim spektrom vrhunskih aluminijskih poluproizvoda i proizvoda. Trenutno ima raspisan natječaj za tehnologa energetike (strojno) (m/ž) u Šibeniku. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu predstavlja izradu planova i brigu o provođenju preventivnih pregleda na strojevima i pomoćnoj opremi, te kontrolu zapisa o preventivi. Trebate tek jednu godinu iskustva -  prijavite se.

HOK osiguranje d.d. traži odgovorne, predane i motivirane kandidate (m/ž) na pozicijama viši voditelj tima (m/ž) i voditelj tima (m/ž), za rad na neodređeno vrijeme (uz probni rok od 6 mjeseci) i s mjestom rada u Zagrebu, Sesvetama, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Splitu, Zadru i Šibeniku. Pošaljite svoje molbe do 16.05. putem linka za brzu prijavu.Monttrade - Split d.o.o za inženjering i trgovinu traži poslovnog tajnika - administratora (m/ž) u mjestu Vranjic. Osnovni zadatak poslovnog tajnika (m/ž) organiziranje je i odrađivanje administrativnih poslovnih aktivnosti te podrška direktoru i kolegama, kao i komunikacija s klijentima na hrvatskom i engleskom jeziku. Poželjno je radno iskustvo koje uključuje rad na prikupljanju i pripremi dokumentacije za javne natječaje, kao i praćenje Zakonskih regulativa i standarda iz područja javne nabave. Više info. potražite u natječaju.

Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Splitu, Biogradu, Trogiru i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

Šitum Građevinarstvo d.o.o. u mjestu Cistra Provo zapošljava djelatnike na 3 radne pozicije. Traženi kadrovi su: voditelj proizvodnog pogona (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnom pogonu (m/ž), bravar/zavarivač (m/ž). Provjerite željeni natječaj na linku i prijavite se do 19.05.

Web Bite Media d.o.o., full service digitalna agencija, koja još od 2008. godine nudi zahtjevna rješenja u polju interneta i multimedije, proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Html/Php developer (m/f) u Splitu. Očekuju vas posebne pogodnosti poput ugodnog i kolegijalnog tima, zanimljivi projekti za međunarodne klijente, fleksibilno radno vrijeme. Imate li dovoljno razloga za klik? Mislimo da zasigurno imate…Sretno s prijavama.

West obrt za logistiku i usluge traži vozača/dostavljača (m/ž) za područje Hrvatske. Potrebna vam je vozačka dozvola C kategorije, a kako se možete prijaviti, lako možete doznati u oglasu.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Travanj 2019 18:05
djelomob1.jpg