Svibanj 06, 2019 2867

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Carvel d.o.o., ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila, zapošljava prodavača u sektoru maloprodaje (m/ž), u Šibeniku. Od djelatnika na ovom radnom mjestu očekuju se završena srednja škola, iskustvo rada u trgovini, razvijene prodajne i komunikacijske vještine te upućenost u modne trendove. Kako do ovog posla? Lako, klikom na link.

DIV Grupa d.o.o. ima 4 raspisane pozicije za rad u Kninu. Traže se tehnolog kemijske pripreme rada (m/ž), referent ljudskih resursa (m/ž), bravar (m/ž), radnik u vijčari (m/ž). Prijave se zaprimaju do 03.05.2020., a koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite klikom na link koji objedinjuje sve ponuđene pozicije.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaća u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link.

Zagrebačke pekarne Klara traže pojačanje za svoj tim. Zapošljavaju više djelatnika za radno mjesto prodavača / trgovca (m/ž). Mjesto rada su Vodice, Tisno, Murter, Tribunj. Volite li pripremati pekarske proizvode? Ako vas uz to veseli i ljubazan odnos prema kupcima, onda zasigurno trebate provjeriti navedeni natječaj.

Adecco za klijenta, veliku tvrtku u prehrambenom sektoru, traži osobe zainteresirane za rad na poziciji: prodavač (m/ž). Mjesto rada: Jezera (Murter) i drugi gradovi diljem Jadrana. Ako ste vesela i komunikativna kolegica ili pak kolega, krasi vas pedantnost i uvijek ste spremni na izazove, provjerite detaljnije u natječaju i aplicirajte za posao, koji ćete raditi sva četiri godišnja doba.

Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Zadru, Šibeniku i u susjednim gradovima. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja u navedenim gradovima gdje se posao obavlja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, a ukoliko ste 'zagrizli' za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, traži pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž) u Kninu. Opis posla uključuje zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, prebrojavanje i slaganje povratne ambalaže, čišćenje radnog prostora te izradu izvještaja. Želite li ugovor na neodređeno? Prijavite se.

Manpower za klijenta, jednu od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž). Uvjet za prijavu završena je srednja škola, kao i spremnost na terenski rad, važeća vozačka dozvola te vlastiti auto (prednost, no ne i uvjet). Na ovom poslu ćete obilaziti postojeće kupce te stvarati nove poslovne suradnje. Ako volite prodaju i s lakoćom ostvarujete prodajne rezultate, prijavite se. Mjesto rada: Vodice, Makarska i brojni drugi gradovi diljem jadranske obale.

HOK osiguranje d.d. traži odgovorne, predane i motivirane kandidate (m/ž) na pozicijama: prodajni savjetnik (m/ž) i voditelj tima (m/ž), za rad na neodređeno vrijeme i s mjestom rada u Zadru, Šibeniku i brojnim drugim gradovima. Pošaljite svoje molbe do 16.05. putem linka za brzu prijavu.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) za otkup zlata i srebra te za rad u mjenjačnici. Ako ste zainteresirani za posao na neodređeno, nemojte propustiti poslovnu priliku koja vam se nudi - kliknite na oglas. Mjesto rada: Šibenik i brojni drugi gradovi 'u susjedstvu'.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 20:07
djelomob1.jpg