Svibanj 08, 2019 3628

"Zelena skupina" kandidata za EU parlament predvođena Karlom Resslerom posjetila Vodice

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Nakon što je prošli tjedan našu županiju posjetila tzv. "Plava skupina" kandidata za EU parlament, danas je u posjeti Šibensko-kninskoj županiji "Zelena skupina" kandidata, predvođena nositeljem liste Karlom Resslerom.

U Šibeniku kandidate je dočekao predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić zajedno sa gradonačelnikom Šibenika dr. Željkom Burićem, a posjet je započeo tiskovnom konferencijom u prostorijama HDZ-a na Baldekinu. Nakon Šibenika kandidati su došli u Vodice gdje su ih domaćini poveli u šetnju mjestom te se u konobi Makina družili s mještanima, članovima i simpatizerima HDZ-a EU00007 (Custom).jpg
„26. svibnja ne odlučuje se samo u kojem će smjeru krenuti Europa sljedećih pet godina nego se odlučuje i o tome kako će se živjeti u Vodicama, Šibensko kninskoj županiji i u Hrvatskoj, to je ključna poruka ove naše kampanje gdje pokušavamo obići sva Hrvatska mjesta i biti prisutni lokalno, zato smo danas ovdje u Vodicama da razgovaramo o konkretnim EU projektima zajedno s gradonačelnicom, županijskim čelnicima. „ – rekao nam je nositelj liste Karlo Ressler.
Kandidati posjet Šibensko-kninskoj županiji nastavljaju posjetom Drniša i Knina.
djelomob1.jpg