Svibanj 13, 2019 3269

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Kera Term trgovina d.o.o., tvrtka je osnovana 2005. godine s vizijom stvaranja trgovačkog lanca, koji je prepoznatljiv po kvaliteti ponude keramičke i sanitarne opreme te opreme za grijanje i hlađenje. Trenutno proširuje svoj tim u Zadru i zapošljava na 2 pozicije. Traže se trgovac na odjelu centralnog grijanja (m/ž) i trgovac na odjelu keramičke i sanitarne opreme (m/ž). Prijave se zaprimaju do 10.06., pa na vrijeme provjerite uvjete natječaja i aplicirajte.  

Carvel d.o.o., ovlašteni uvoznik i distributer sportskih i modnih brendova obuće i tekstila, zapošljava prodavača u sektoru maloprodaje (m/ž) u Šibeniku. Od djelatnika na ovom radnom mjestu očekuju se završena srednja škola, iskustvo rada u trgovini, razvijene prodajne i komunikacijske vještine te upućenost u modne trendove. Kako do ovog posla? Lako, klikom na link.

Manpower za klijenta - lidera u prehrambenoj industriji, zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada su: Vodice, Makarska, Brač i brojni drugi gradovi. Riječ je o terenskom radu, gdje će vam osnovni cilj biti održavanje odnosa s postojećim klijentima te gradnja mostova s novim klijentima. Za više informacija, kliknite na oglas za posao.  

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) za otkup zlata i srebra te za rad u mjenjačnici. Ako ste zainteresirani za posao na neodređeno, nemojte propustiti poslovnu priliku koja vam se nudi - kliknite na oglas. Mjesto rada: Šibenik i brojni drugi gradovi 'u susjedstvu'.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
Osnovne poslovne zadaće na ovom radnom mjestu obuhvaćaju izradu programa za plc, robote, vizualizacije i ostale sisteme za upravljanje. Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a poželjno je i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, detalji su na linku.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link.  Mjesto rada su Hrvatska i Slovenija.Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 7 zanimljivih pozicija. Traže se: sobarica (m/ž), kuhar (m/ž), barmen (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Posao možete obavljati u Bolu, Supetru, Starigradu, Paklenici, Tučepima. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Tepih centar d.o.o., tvrtka koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje, nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, zapošljava prodavača u prodajnom centru (m/ž) u Zadru. Imate li završenu srednju školu i trogodišnje iskustvo? Ako ste uz to u mogućnosti raditi samostalno i odgovorno, onda je ovo odlična prilika koja se ne propušta. Natječaj je otvoren do 19.05. - prijavite se.

Hotel Marmont, smješten u srcu stare gradske jezgre Splita i udaljen samo minutu hoda od Dioklecijanove palače, traži nove djelatnike. Trenutno ima raspisane natječaje za: recepcionara (m/ž) i sobara (m/ž). Prijave na natječaj zaprimaju se do 02.06., pa nemojte dvojiti hoćete li se prijaviti – kliknite na link.

Šitum Građevinarstvo d.o.o., tvrtka koja se bavi proizvodnjom, prodajom i najmom nove i polovne oplate, zapošljava na 3 pozicije u mjestu Cista Provo. Voditelj proizvodnog pogona (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnom pogonu (m/ž), bravar / zavarivač (m/ž) traženi su kadrovi, a prijave traju sve do 19.05. Provjerite željeni natječaj i pošaljite svoj životopis na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg