Svibanj 17, 2019 3454

Vodički vatrogasci i djelatnici marine pokazali spremnost i brzinu na združenoj vatrogasnoj vježbi „ACI Marina 2019“

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Zajedničkom organizacijom i koordiniranim sudjelovanjem djelatnika ACI MARINE Vodice, DVD Vodice, JVP Vodice i županijskog vatrogasnog operativnog centra 112, danas je na području ACI Marine Vodice održana pokazno terenska vježba „ACI MARINA VODICE 2019"


„S ACI Marinom Vodice imamo izuzetno dobru suradnju tako da svake dvije godine organiziramo ovakvu vježbu. Cilj ove vježbe je da se vidi kolika je spremnost djelatnika ACI Marine u slučajevima požara na brodu. Kada dođe do požara, susjedni brodovi kojima prijeti ugroza izvlače se, a oko zapaljenog broda postavljaju se brane kako ne bi došlo do onečišćenja mora zbog raznih kemikalija. Ovom vježbom djelatnici marine pokazali su izuzetnu spremnost i vrhunski pripremljenost“ – kazao nam je Ivica Begić, zapovjednik JVP Vodice

I direktor ACI Marine Vodice Stanko Skočić izrazio je zadovoljstvo održanom vježbom i pripremljenošću svojih djelatnika

Inače, vježba je odrađena kvalitetno i brzo. Djelatnici ACI Marine Vodice maksimalno su se uključili u vježbu, a svi zadaci od zapažanja, dojave, uzbunjivanja i prvog gašenja sa sredstvima kojim raspolažu odradili su bez poteškoća.
djelomob1.jpg