Svibanj 23, 2019 3010 Ilustracija/Pixabay

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske) te u Istri, traži veći broj djelatnika za radno mjesto prodavača (m/ž). Osnovne poslovne zadaće uključuju izlaganje robe, kontrolu kvalitete robe, rad na blagajni, brzo i točno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost prema kupcima. Koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se uklopili u ovaj natječaj? Provjerite u oglasu.

Ansell zapošljava na poziciji: Territory Sales Manager (m/f) - Industrial Sales, na  području Dalmacije. Primarna zadaća na ovom radnom mjestu jest promocija i prodaja proizvoda te ostvarenje prodajnih rezultata. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo iz područja prodaje, krase vas pregovaračke vještine i sjajan ste komunikator, prijavite se do 15.06.

Tvrtka GTP usluge d.o.o. osnovana je 2006. godine i tijekom 12-godišnjeg razvitka došla je u sami vrh niskogradnje i visokogradnje u području vodoinstalacija. Kako bi i dalje nastavila svoj rast, traži pojačanje u svom timu i zapošljava montera vodoinstalacije/vodoinstalatera (m/ž) u Splitu, Rijeci, Zagrebu. Od vas se očekuje iskustvo na vodovodnim instalacijama, u trajanju od 2 godine. Mjesečna plaća iznosi od 4500 kn do 8000 kn, a svoj životopis i molbu možete poslati putem linka.

Le Méridien Lav, Split traži djelatnike za 8 impresivnih pozicija. Recepcioner (m/ž), telefonist (m/ž), beach club konobar (m/ž), dio su zanimljivih natječaja na koje možete aplicirati do kraja svibnja (zaključno s 31.05.). Ako ste zainteresirani za rad u ugostiteljstvu, u jeku turističke sezone, ne oklijevajte s prijavom.

MPG d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) za rad u mjestima: Vodice, Trogir i brojnim drugim. Glavne aktivnosti na ovom poslu uključuju brigu o zalihama, kao i punjenje i slaganje redovnih polica te kontolu optimalnog izgleda police. Poželjno je jednogodišnje iskustvo u ovom poslovnom području, komunikativnost, kao i poznavanje rada na računalu (Excel, Word, e-mail). Iako je riječ o sezonskom poslu, nudi vam se mogućnosti nastavka rada i van sezone. Detaljnije doznajte klikom na link. 

Pevec traži skladištara (m/ž) i konobara (m/ž) u Splitu i Zadru. Kod ovog poslodavca osigurano vam je strukturirano uhodavanje u posao. Dobivate odličnu priliku za razvoj, a očekuje vas i ugodna radna atmosfera i kolegijalost kolega. Provjerite željeni natječaj na linku i pravovremeno aplicirajte.Mamut Fortis d.o.o., tvrtka koja se bavi igrama na sreću, u potrazi je za operaterom/blagajnikom u automat klubu (m/ž) u Zadru. Kontinuirana komunikacija s gostima, vršenje uplata i isplata novca, rad s automatima za igre na sreću, briga o čistoći opreme, glavne su odgovornosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Više detalja potražite na linku...

Dekra, za klijenta - Ericsson Nikola Tesla d.d., traži više motiviranih i odgovornih skladištara (m/ž) u Zadru, Rijeci i Zagrebu. Na ovom poslu ćete zaprimati i isporučivati robu, a uz to i kontolirati prateću dokumentaciju. Trebate znati osnove na računalu (e-mail, Excel), te imati položen ispit za upravljanje viličarom. Možete očekivati stimulativna primanja, nova znanja i dinamično okruženje – prijavite se.

Brodosplit d.d. zapošljava na više od 20 pozicija u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), strojomonter (m/ž). U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova s ukupnom nosivošću većom od 10 milijuna tona. Čak 80% proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

Enesys S.R.O. traži osobu kvalificiranu za poziciju kapetana broda (m/ž). Područje rada prekrasno je Jadransko more, a radi se u ozbiljnom poduzeću, koje uspješno posluje više godina. Trebate samo godinu dana iskustva, srednju stručnu spremu i znanje engleskog jezika. Dobro opće zdravstveno stanje i tjelesna kondicija, također su bitni čimbenici koji utječu na lakoću obavljanja poslova koji se od vas očekuju. Prijave se zaprimaju do 19.06. Sretno. 

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg