Svibanj 29, 2019 2597

Na popisu poznatih svjetskih restorana i restoran Sky

Restoran Sky dobio nagradu prestižnog britanskog časopisa

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Ugledni britanski časopis koji nudi uvid u svijet glamura, LUXlife magazin je dodijelio vodičkom restoranu Sky u nagradu RESTAURANT & BAR AWARDS.

Nagrade Restaurant & Bar otkrivaju najbolja mjesta koja nude raskošnu kuhinju iz cijelog svijeta. Od obrtničkih kuhinja do inovativnih uličnih jela i gurmanskih restorana do otmjenih kafića.
U LUXlife magazinu se predstavlja samo najbolje od najboljih, tako da možete biti sigurni da je restoran Sky na samom rubu najnovijih luksuznih trendova i vrhunskih razvoja.
A la carte restoran Sky je smješten na 10. katu hotela Olympia Sky okružen prekrasnom arhitekturom s pogledom na Jadransko more i dalmatinske otoke. Restoran Sky je poznat po svojim mediteranskim specijalitetima i lokalnim ukusima koje je prepoznalo domaće stanovništvo i turisti.
Topla dobrodošlica, gostoljubivost i uslužnost oduvijek su bile odlike izvrsnih restorana koju svakako nije lako postići. Ugodna atmosfera, pažljivo složena vinska komponenta i osoblje koje zna prezentirati cijelu priču gostu izuzetna je kvaliteta kojem bi svi trebali težiti, a upravo ti "neopipljivi" faktori tvore restoran Sky kao prestižno mjesto vrhunske gastronomije.
Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona +385 91 320 9026.
djelomob1.jpg