Svibanj 29, 2019 2705 Ilustracija / Pixabay

Tražite posao: Evo što se nudi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti troje kolega na pozicijama: Junior knjigovođa (m/ž), Junior Online koordinator (m/ž) i agent u rezervacijskom centru. Ako biste voljeli raditi u dinamičnom okruženju hotelijerstva, ova grupacija upravo je ono što tražite. Kliknite na link i provjerite sve pozicije, kao i uvjete koje trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat (m/ž) za željeno radno mjesto.

Petason d.o.o., tvrtka koja uspješno posluje već gotovo tri desetljeća te je jedan od najvećih proizvođača svježeg mesa u Hrvatskoj, ima 4 raspisana natječaja u Solinu. Traže se voditelj proizvodnje (m/ž), strojar (m/ž), skladištar (m/ž) i pomoćni radnik (m/ž). Provjerite uvjete za odabrano radno mjesto i aplicirajte do 21.06.

Bota Krilo d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji na turističkom brodu/kruzeru (m/ž). Plaća koju možete očekivati na ovom radnom mjestu iznosi 7.500 kn, a prijeko je potrebno izvrsno snalaženje u kuhinji, kao i urednost i spretnost. Prijave se zaprimaju do 01.06., pa požurite s uređivanjem životopisa.

Auto Benussi d.o.o. u potrazi je za pouzdanim vozačima (m/ž) za prijevoz putnika. Područje djelovanja uključuje Zagreb, Rijeku, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik. Idealna osoba za ovo radno mjesto ugodna je, organizirana, savjesna i komunikativna. Nužno je višegodišnje vozačko iskustvo, kao i poznavanje engleskog jezika. Ukoliko se uklapate u opis ovog radnog mjesta – aplicirajte.

Dom Mihek nudi uslugu socijalne skrbi udomiteljstva za odrasle osobe s psihičkim teškoćama u Šibeniku. Trenutno zapošljava dvije medicinske sestre (m/ž) koje će brinuti i njegovati pacijente, a ujedno i održavati higijenu i čistoću u objektu. Kontakt za prijavu možete pronaći u oglasu i prijaviti se do 24.06.

Centar za socijalnu skrb Knin zapošljava psihologa (m/ž) na određeno vrijeme. Potreban vam je završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij psihologije, godina dana rada u struci, položen stručni ispit  (odobrenje za samostalni rad – licenca) te poznavanje rada na računalu. Svi detalji oko prijave na linku su, pa ne propustite ovaj natječaj i aplicirajte na vrijeme. Dogus Marina Hoteli zapošljavaju recepcionera (m/ž) i welness terapeuta (m/ž) u Šibeniku. Ako vam je želja okušati se u poslovima turizma i ugostiteljstva, ne propustite prijavu na jedan od ova dva natječaja, najkasnije do 07.06.

Museum of Senses d.o.o. zapošljava na poziciji: Museum Coordinator (m/ž) u Splitu. Poslodavac od vas očekuje prodajno iskustvo (poželjno u turizmu), odlično znanje engleskog jezika, komunikacijske vještine, pozitivan pristup poslu i minimalno srednju stručnu spremu. Interesantan i kreativan posao, u jednom od najzabavnijih europskih muzeja, može biti vaš u samo nekoliko klikova. Uredite svoj životopis i molbu za posao - sretno s prijavama.

OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj razini ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača (m/ž) u Splitu, Osijeku i Zagrebu. Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto ovaj brand mami tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega.

Laguna Trade zapošljava voditelja marketinga (m/ž) u Rogoznici. Očekivane kvalifikacije od kandidata uključuju visoku ili višu stručnu spremu ekonomskog smjera (poželjno marketing), najmanje četverogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te analitičnost i kreativnost. Na linku provjerite kako se možete prijaviti.  

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg