Lipanj 10, 2019 2440

Lokalne namirnice sve omiljenije

POZIV lokalnim proizvođačima – Okusi Dalmacije u hotelu Olympia

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
U četvrtak 13. lipnja održati će se sajam lokalnih proizvođača „Taste of Dalmatia“ u Vodicama u prostoru hotela Olympia. Sajam započinje u 16:00 sati te će trajati do 21:00 sat.

Hoteli Olympia organiziraju sajam „Taste of Dalmatia“ na kojem će se izlagati lokalni proizvodi. Ciljevi manifestacije su promocija lokalnih i autohtonih proizvoda.
Svi OPG-ovci su dobro došli te ih ovim putem pozivamo da nam pošalju prijavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo svakom proizvođaču osigurali mjesto na sajmu. Proizvođači će moći potpuno besplatno predstaviti svoje proizvode.
Vjerujemo da je poslovica preko želuca ravno u srce najbolji način upoznavanja Dalmacije. Posjetitelji će imati priliku upoznati se i kušati dalmatinske proizvode. Okusi Dalmacije su bezbrojni te upravo zbog toga želimo omogućiti svim posjetiteljima da istinski dožive Dalmaciju. Restorani hotela Olympia nude svježu, sezonsku hranu koju isporučuju lokalni proizvođači s mediteranskom tematikom. Lokalni proizvođači omogućavaju dalmatinskoj kuhinji da bude posebna i vrijedna divljenja.
Dragi proizvođači, dođite i predstavite svoje proizvode na koje smo ponosni što su dio naše tradicije.
djelomob1.jpg