Lipanj 11, 2019 6453 Ilustracija/Pixabay

Tražite posao: Provjerite koji se poslovi nude na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Workforce za klijenta – vodećeg svjetskog pružitelja infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) te pametne uređaje, zapošljava više promotora (m/ž) u Šibeniku, Zadru i drugim gradovima diljem Hrvatske. Idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, pristupačni ste, otvoreni i ljubazni. Stimulativna primanja, dinamično okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja – sve su to benefiti koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

McDonald's u svoj tim u Šibeniku pridružuje nove članove. Odabrane će osobe pripremati legendarne burgere te osiguravati vrhunsku uslugu svim posjetiteljima. Ukoliko vas interesira plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, a voljeli biste ostvariti i brojne druge benefite poput božićnice, regresa, nemate zašto gubiti vrijeme – prijavite se.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti troje kolega na pozicijama: Junior knjigovođa (m/ž), Junior Online koordinator (m/ž) i agent u rezervacijskom centru. Ako biste voljeli raditi u dinamičnom okruženju hotelijerstva, ova grupacija upravo je ono što tražite. Kliknite na link provjerite sve pozicije, kao i uvjete koje trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat (m/ž) za željeno radno mjesto.

Reem Electronic d.o.o., sistem je integrator koji uz isporuku informatičke i mrežne opreme, pruža brojne druge usluge iz ove domene. Profesionalna snaga ove tvrtke leži u činjenici da je uz korisnika tijekom cijelog prodajnog ciklusa, pružajući usluge savjetovanja, razvijanja, uvođenja, integracije i održavanja komunikacijskih rješenja - po sistemu „ključ u ruke“. Trenutno za svoj tim traži novog djelatnika na poziciji: serviser IT opreme (m/ž). Prednost se daje kandidatima s iskustvom, ali i potpuni početnici nisu isključeni, ako se u njima prepoznaju potrebne kvalitete. Mjesto rada je Zadar. Sretno s prijavama.

Taxi Anthony d.o.o.  traži 10 vozača taksija (m/ž) za prijevoz u Zadru i zračnoj luci Zadar.  Odabranim kandidatima plaćeni su smještaj i prijevoz. Moguće je zasnivanje stalnog radnog odnosa, a poslodavac zapošljava i studente i umirovljenike. Plaća je u rasponu od 8.000 kn do 14.000 kn. Vrijedi pogledati!

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji, zapošljava radnika u hladnjači (m/ž) u gradovima: Zagreb, Split, Metković i Zadar. Opis posla uključuje praćenje stanja robe u hladnjači, preuzimanje i čuvanje robe u hladnjači, utovar i istovar robe u prijevozna sredstva. Uvjeti za prijavu su SSS, minimalno šestomjesečno iskustvo, odgovoran i savjestan pristup poslu. Prijavite se.

Leć d.o.o. zapošljava na poziciji spasilac/spasiteljica na plaži u Vodicama. Ukoliko ste osposobljeni za spasioca na otvorenim vodama i imate minimalno godinu dana iskustva, pošaljite svoju zamolbu i prijavite se.  

Hoteli Vodice imaju raspisanu poziciju za voditelja animacije (m/ž). Potrebna vam je srednja stručna sprema ili završena viša škola iz područja hotelijersko-turističkog smjera, s minimalno godinu dana radnog iskustva. Ako uz sve navedeno znate poslove turističkog animatora, svoje zamolbe i životopis možete slati na mail iz oglasa.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 13 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici referent ljudskih resursa (m/ž), skladišni radnik (m/ž), kontrolor kvalitete (m/ž) te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.

Le Méridien Lav, Split, dio je najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International s portfolijom od 7.000 + hotela. Za svoj odjel rekreacije traži osobe za sezonska radna mjesta: spasioc na plaži/bazenu (m/ž) i pizza majstor (m/ž). Budući da prijave traju svega nekoliko dana, požurite s uređivanjem CV-a i aplicirajte!

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.