Lipanj 27, 2019 2997

Ribarska zadruga ADRIA sa svojih 13 zadrugara i timom spremo je dočekala i ovu sezonu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Ribarska zadruga ADRIA sa svojih 13 zadrugara i timom spremo je dočekala i ovu sezonu čiji je početak simbolično obilježen u Tribunju 13.06. na blagdan sv. Ante manifestacijom „More na stolu“ .

Nakon procesije svi posjetitelji mogli su se počastiti morskim delicijama koje su pripremili sudionici manifestacije. Ribarska zadruga ADRIA posjetitelje je počastila brudetom od trupa za čiju je pripremu zaslužna konoba „Dida Toni“ iz Tribunja te se uz prigodni program zaokružio ovaj početak još jedna ljetne sezone.
Ovog ljeta na našoj ribarnici u centru Tribunja nudi se širok izbor svježe jadranske ribe uz zanimljiv izbor smrznutih proizvoda koji su dio svakodnevne ponude te na taj način našim kupcima pružamo mogućnost odabira u skladu sa svačjim individualnim potrebama. U našoj ponudi također možete naći slane inćune i soljene srdele koje su soljene po staroj tribunjskoj recepturi te obogaćuju ponudu izvornih proizvoda našeg podneblja. Osim na našoj ribarnici naši proizvodi se nude i u trgovinama Djelo Vodice i Djelo Ražine, a za sve upite vezane uz sve naše proizvode Nada vam stoji na raspolaganju.
Ukoliko još niste posjetite Ribarsku zadrugu Adria i sami se uvjerili u vrhunske proizvode iz Jadranskog mora posjetite nas te na taj način doprinesite svojoj prehrani i uz to potaknite lokalnu proizvodnju.
Možete nas pratiti na našoj internet stranici www.rzadria-tribunj.hr i facebook stranici @rzadria.
Ovo oglašavanje sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo od čega je doprinos EU 75%, a RH 25% te da udio javne potpore iznosi 60%.
Tags
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 27 Lipanj 2019 13:14
djelomob1.jpg