Ožujak 19, 2013 2833

Uskršnja regata spremna za Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

regata2013
Sve je spremno za XVll. izdanje Uskršnje regate koja se održava u Vodicama od 21.03. - 23.03.2013. god.

Vodice kao tradicionalno dobar domaćin Uskršnje regate i jedriličarima omiljen šibenski akvatorij, garancija su još jednog vrhunskog sportskog nadmetanja ponajboljih domaćih jedriličara i njihovih stalnih takmaca iz inozemstva. Krovni organizator Uskršnje regate je PBZ Leasing, a sportski organizator Jedriličarski klub "ANA" iz Bakra, u nadležnosti Hrvatskog Jedriličarskog saveza.
Novina ovogodišnje Uskršnje regate je da se jedri u 4 skupine. U dvije skupine jedri se po ORC premjeravanju, a rezultati se boduju za Kup Hrvatske. Pobjednik iz prve dvije skupine ponijet će naslov ukupnog pobjednika Uskršnje regate.
Ostale dvije skupine su OPEN.

Uskršnja regata, jedna od najomiljenijih regata za mnoge jedriličare, kao i za goste regate koji će se ove godine aktivno uključiti u sportski dio programa, uspješno plovi svojim prije 17 godina zacrtanim smjerom.
Davno stečeni epitet medijski najpoznatije i takmičarski najjače međunarodne višednevne regate u Hrvatskoj, odlična organizacija natjecateljskog dijela te brojna događanja koja je prate, Uskršnja regata opravdava iz godine u godinu i unatoč teškim vremenima opravdava svoj cilj: odlična kombinacija sportskih nedmatanja i druženja. Značaj koji je stekla kroz svoja dosadašnja izdanja daleko nadmašuje granice Hrvatske o čemu ponajbolje svjedoče brojne strane ekipe koje Uskršnjoj regati daju poseban šarm.
A izuzetan fond nagrada koji niti ove godine ne zaostaje za prijašnjima, znak je da su Uskršnju regatu kao kvalitetnog i dugogodišnjeg partnera prepoznali i svi pokrovitelji i sponzori koji je godinama prate na veliko zadovoljstvo svih natjecatelja.
Sezona jedrenja na Jadranu može početi, Uskršnja regata je spremna!

Izvor vijesti i foto: www.uskrsnja-regata.com

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg