Ožujak 21, 2013 3366

KGU Longplejka obilježila godišnjicu postojanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

LP
U subotu 16.03.2013. godine u Vrbici održana je prva redovna skupština Kulturno glazbene udruge Longplejka. Na skupštinu osim 10 članova udruge prisustvovali su i članovi bendova koji su svirali ljetos na 1. Humanitarnom Longplejka rock koncertu.

Nakon što je u prvom dijelu skupštine izneseno financijsko izviješće iz protekle 2012. godine, predsjednik udruge Ante Friganović nazočne je upoznao sa planom rada za 2013. godinu u koju se ulazi sa većim brojem članova i sa još većim entuzijazmom nego do sada.

Iz plana rada za ovu godinu Ante Friganović izdvojio je nekoliko zanimljivih događaja :

-Drugu godinu za redom udruga će organizirati Humanitarni rock koncert na Plavoj plaži koji će se održati 13.07. gdje će pored domaćih bendova iz Vodica nastupiti dva nova benda iz Splita te Zagreba

- Po prvi puta u našem mjestu bit će organiziran „Traktor party" koji je osmišljen kao defile traktora kroz mjesto, te potom bi se održale zabavne igre. Traktor party bi se trebao održati krajem 6. mjeseca, a bio bi isto humanitarnoga karaktera.

-U planu je i organizacija svečanog Božičinog bala koji će isto kao i prethodni događaji biti humanitarnoga karaktera.

Naš cilj je i suradnja sa drugim udrugama i klubovima kao i sa novoosnovanom humanitarnom udrugom „Daj 5 od srca" - kazao je na kraju za portal Infovodice predsjednik Kulturno – glazbene udruge Longplejka Ante Friganović. 

{datsopic:1716 left}{datsopic:1717 left}{datsopic:1718 left}{datsopic:1719 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg