Srpanj 30, 2019 3672

Konstantno uništavanje se nastavlja: Polomljen gol na vaterpolo igralištu plaže Vruje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
I ove godine, kao protekle dvije, VK Vodice postavio je smo vaterpolo igralište na novu plažu Vruje u dobroj namjeri. Na žalost i ove godine kao i svake razočarani smo huliganstvom, bezobrazlukom i konstantnom devastacijom igrališta.

„Cilj nam je kao i svake godine približiti ovaj vodeni sport našim građanima i turistima, također cilj nam je i širenje turističke atrakcije kroz razne utakmice, ne samo naše 3. HVL, već kroz ugošćavanje europskih klubova te organiziranje turnira.“ – rekli su nam iz VK Vodice te naglašavaju kako su ove godine čak stavili natpise na golove s upozorenjem zabranjenog penjanja po istima.
Na žalost niti to nije urodilo plodom. Pruge su se u nekoliko navrata trgale, po golovima se skače, na taj način trga se potpora i taj isti gol padne. Vrhunac svega ovoga je današnje stanje, slomljeni gol !
Pitamo se, koja sila je potrebna za ovako nešto, koja potreba i na posljetku koja volja ?
Moramo ponovo apelirati da je ovakvo stanje igrališta izrazito opasno ukoliko dođe do pada gola na kupaće prilikom penjanja i trganja golova.
„U razgovoru s našim suparnicima lige, od nikoga nismo čuli da imaju ovakve probleme, time nam zaista nije jasno što se mora dogoditi da bi stala konstantna devastacija vaterpolo igrališta u Vodicama? Još jednom molimo kupaće da ne uništavaju naše igralište a svi su dobrodošli ukoliko žele zaigrati! „ – zaključili su iz uprave VK Vodice WhatsApp_Image_2019-07-30_at_19.27.37.jpeg
djelomob1.jpg