Kolovoz 02, 2019 4158

“Prošlo je tužnih i bolnih mjesec dana od prerane smrti našeg dobrog anđela…“

Obitelj preminule Rine Čičin-Karlov uputila zahvalu svima koji su bili uz nju u najtežim trenutcima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Teško oboljela, 24-godišnja vodička sportašica Rina-Čičin Karlov u lipnju je u KBC-u Zagreb po treći puta operirala tumor na mozgu. Zbog same kompleksnosti i težine operacije stanje se zakompliciralo i Rinino tijelo nije izdržalo. Preminula je 2. srpnja.

Nakon operacije pokrenuta je humanitarna akcija gdje su mnogobrojni ljudi svojim donacijama pomogli kako Rina ne bi ostala sama u borbi s opakom bolešću. Nažalost, bolest je bila jača, a njena obitelj brojnima upućuje zahvale. “Prošlo je tužnih i bolnih mjesec dana od prerane smrti našeg dobrog anđela Rine Čičin Karlov.
Ovim putem se želimo zahvaliti gradonačelnici grada Vodica dr. Nelki Tomić, Tae kwon-do klubu Hrvatski branitelj dragovoljac, UHBDDR Vodice, udruzi „Daj pet od srca“, župniku don Franji Glasnoviću,  časnoj sestri Klari i župi grada Vodica, generacijama osnovne i srednje strukovne škole 1994.-1995., klapi „Bunari“, Anti Grgiću na njegovoj dirljivoj oproštajnoj pjesmi, cvjećarnici „Kruna“, komunalnom poduzeću „Leć“ , portalu Infovodice  i svim građama grada Vodica i Drniša, koji su našu Rinu ispratili na vječni počinak i bili uz nas u našim najtežim trenucima. Obitelj Rine Čičin-Karlov”
Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Kolovoz 2019 10:36
djelomob1.jpg