Kolovoz 13, 2019 3036 Pixabay

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

McDonald's u Šibeniku zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Odabranu osobu očekuje plaća iznad prosjeka (do 10. u mjesecu), fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta, božićnice, regres i još 'more' drugih pogodnosti. Ako tragate za stabilnim radnim okruženjem gdje možete puno naučiti, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

Kvadar nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za posredovanje u poslovanju prometa nekretnina (m/ž) u Zadarskoj županiji. Posao koji ćete obavljati uključuje praćenje tržišta nekretnina, marketinšku pripremu nekretnine za tržište, prezentaciju nekretnine preko specijaliziranih portala, jasno i transparentno informiranje klijenta o vlasničkom stanju nekretnine te brojne druge zadatke. Posebne pogodnosti uključuju dodatne edukacije, mogućnost polaganja stručnog ispita, stimulativna primanja i brojne druge benefite. Prijavite se do 24.08., sretno!

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 7 zanimljivih pozicija u Bolu, Supetru, Starigradu Paklenici, Omišu i Tučepima. Traže se: recepcioner (m/ž), wellness terapeut (m/ž), kuhar (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava informatičara (m/ž) s jednogodišnjim iskustvom. Očekuje vas svakodnevna podrška korisnicima u radu na računalima, održavanje računala, kao i projektiranje i izvedba podatkovne mreže unutar kampa, u suradnji s tehničkom službom. Smještaj i hrana su vam osigurani, pa nemate što čekati – prijavite se do kraja kolovoza.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 13 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici referent ljudskih resursa (m/ž), skladišni radnik (m/ž), kontrolor kvalitete (m/ž), električar (m/ž) te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.LAGUNA TRADE, d.o.o. zapošljava referenta nabave servisa (m/ž) u Rogoznici. Potrebna vam je završena srednja škola, a također i  trogodišnje radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika, poznavanje brodskog programa, organizacijska sposobnost. Više detalja doznajte na linku.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret iz Tribunja u potrazi je za njegovateljicom (m/ž). Svoj životopis možete poslati putem maila ili se javiti telefonskim putem na natječaj. Kontakt podatke potražite u oglasu.

CANTABILE d.o.o. traži 5 agenata u kontaktnom centru (m/ž) u Kninu. Osnovne odgovornosti koje vas očekuju uključuju odgovaranje na upite korisnika/klijenata, provjeru informacija, preuzimanje narudžbi, pozivanje klijenata/korisnika u svrhu prodaje proizvoda te brojne druge zadatke. Zagarantirana su vam redovna fiksna primanja u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj radnoj atmosferi. Dovoljno razloga da kliknete na link i prijavite se.

MATILDA, obrt za ugostiteljstvo zapošljava kuhara (m/ž) za pripremu mesnih i ribljih jela te organizaciju rada kuhinje u restoranu. Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme, pa svakako provjerite o čemu se točno radi putem linka.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg