Kolovoz 24, 2019 3946

Prekrasne fotografije krase ulicu Mirka Zore: Fotoradionicu "Svijet u bojama" uspješno završilo 15 polaznika

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Večeras je kod Čorićevog turnja održana završna izložba radova polaznika foto radionice „Svijet u bojama“ u organizaciji TZ Vodice i Foto Hrvatske.

Fotoradionicu koja je trajala četiri dana uz mentore Sanju Grgić Ćurić i Nikolu Ćurića uspješno je završilo čak petnaest polaznika.

Neki od njih prvi put sudjeluju na radionici, a dobar dio njih drugu pa čak i treću godinu usavršava svoje znanje pod budnim okom Sanje Grgić Ćurić
Izložbu izabranih radova fotoradionice otvorila je voditeljica Sanja Grgić-Ćurić koja je polaznicima čestitala i podijelila im priznanja, a nakon toga nastavljeno je zajedničko druženje i razgledanje fotografija.

„Radionica koja je trajala četiri dana započela je kratkim teoretskim dijelom, a zatim polaznici dobili zadatke koje su vrhunski odradili snimajući prekrasne kadrove u Vodicama i Prvić Luci. I ove godine prilikom odabira fotografija za izložbu imali smo jako težak zadatak jer je bilo stvarno puno lijepih radova – otkrila nam je dip. novinarka Sanja Grgić Ćurić te naglasila kako joj je i ove godine bilo veliko zadovoljstvo raditi s ovom vodičkom grupom

Ako prolazite večeras ulicom Mirka Zore pored Čorićevog turnja, svakako pogledajte izložbu

Poslijednja izmjena dana Subota, 24 Kolovoz 2019 20:55