Kolovoz 26, 2019 3459 Ilustracija / Pixabay

Tražite posao? Pogledajte koji se poslovi nude ovog tjedna u Šibensko-kninskoj županiji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Integral Edukacijski Programi d.o.o., tvrtka je koja se bavi obrazovnim savjetovanjem i koja je izgrađena na snažnim vrijednostima te strastvenom, profesionalnom pristupu pronalaska najboljeg obrazovnog programa za svakog klijenta. Trenutno zapošljava obrazovnog savjetnika (m/ž). Nudi priliku za rad u mladom, dinamičnom i izazovnom okruženju, kao i bonuse za ostvarene rezultate te česte treninge u području prodaje, marketinga i sektora obrazovanja. Prijavite se.

Plodine d.d. zapošljavaju više prodavača (m/ž) u Šibeniku, na otoku Rabu, u Novalji te na brojnim drugim lokacijama diljem Jadrana. Od vas se očekuju razvijene prodajne vještine, višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost, upornost u radu, spremnost na timski rad te srednja stručna sprema. Nudi vam se stimulativno radno okruženje, kao i konkurentna plaća, zanimljivi radni zadaci i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijave se zaprimaju još jako kratko – do 30.08.

Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte.

MD Grgec d.o.o. traži keramičara / zidara (m/ž) za rad u Zadru i u Zagrebu. Ako imate dvogodišnje radno iskustvo u području postavljanja keramičkih pločica i kamena, svakako provjerite više detalja u oglasu za posao.

Wollbett d.o.o. u svoj tim pridružuje dizajnera / projektanta za SolidWorks (m/ž) u Zagrebu i u Zadru. Opis posla uključuje rad na računalu, modeliranje i projektiranje. Ako imate fakultetsko obrazovanje iz traženog područja, poznajete engleski jezik, poželjno i njemački jezik, a napredno se služite računalom – ovo je prilika koja bi vam se mogla svidjeti, stoga aplicirajte do 30.08. Ostalo je jako malo vremena...

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava informatičara (m/ž) s jednogodišnjim iskustvom. Očekuje vas svakodnevna podrška korisnicima u radu na računalima, održavanje računala, kao i projektiranje i izvedba podatkovne mreže unutar kampa, u suradnji s tehničkom službom. Smještaj i hrana su vam osigurani, pa nemate što čekati – prijavite se do kraja kolovoza.

Falkensteiner Hotel & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na 2 pozicije. Traži kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) koji će upotpuniti tim u Zadru. Očekuje vas edukacija i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja u rastućoj hotelskoj grupaciji, uz obilje timskog rada. Vesele se vašoj prijavi, stoga ne oklijevajte, javite se još danas.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki - Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Puli, Rijeci, Zagrebu, Zadru i Splitu, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. ima raspisan natječaj za strojara 3 (m/ž) u pogonu u Zadru. Potrebno je troje radnika, od kojih se očekuju organizacijske i analitičke vještine, kao i komunikativnost, pozitivan i kreativan duh. Provjerite uvjete i svoje buduće nadležnosti na linku.

AKD-Zaštita d.o.o., vodeća, priznata i razvojno orijentirana zaštitarska tvrtka sa značajnim tržišnim udjelom na području privatne zaštite, zapošljava zaštitara (m/ž) u Vrgorcu. Odabranog kandidata očekuje rad na neodređeno vrijeme u državnoj zaštitarskoj agenciji, kao i stimulativna primanja i prigodne pogodnosti za Božić, Uskrs i sl. Također, nagrada za licenciranog zaštitara iznosi 2.400 kn za zapošljavanje, pa vjerujemo da imate jako puno razloga za klik i prijavu.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.