Rujan 26, 2019 5697

16 učenika odlikaša dobilo novčanu nagradu za svoje znanje, zalaganje i trud

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Danas je gradonačelnica Vodica dr. Nelka Tomić u gradskoj vijećnici primila učenike osnovnih i srednjih škola s područja Grada Vodica koji su završili sve razrede osnovne ili srednje škole s odličnim uspjehom. 

15 učenika osnovne škole i jedan učenik srednje koji su predali Zahtjev za dodjelu novčane nagrade ispunili su uvjete Odluke o dodjeli novčanih nagrada, a to su da učenik u trenutku podnošenja zahtjeva ima prebivalište na području Grada Vodica i to najmanje neprekidno tri godine računajući do trenutka podnošenja zahtjeva i da je učenik završio sve razrede osnovne ili srednje škole s odličnim uspjehom. 

Uspješnim učenicima uručene su novčane nagrade u iznosu od 3.000,00 kuna. 

„Ovaj od srca simbolični iznos dajemo našim odlikašima kako bi im dali do znanja da cijenimo njihov trud i da nastave takvim odličnim tempom. Čestitam također i roditeljima koji su potakli svoju djecu te nastavnicima koji su djecu učili i odgajali. Znanje vam pruža samopouzdanje tjera vas k uspjehu i zato nastavite kao i do sada“ – rekla je gradonačelnica dr. Nelka Tomić prisutnim učenicima i roditeljima te još jednom naglasila kako su joj susreti s djecom gdje se nagrađuje njihov trud, zalaganje i znanje najdraži u njezinom mandatu

Gotovo svi učenici novčanu nagradu uložit će u kupnju laptopa koji će im pomoći u daljnjem školovanju

„Od novca kupit ću laptop kojeg ću koristiti za daljnje školovanje na fakultetu. Super je ova inicijativa Grada što se daje odlikašima nagradu za trud i rad. To je motivacija nama i drugima da i dalje učimo“ – rekla nam je 19-godišnja Lucija Ivanda, buduća studentica psihologije. 
Istog je mišljenja i Vice Sladoljev budući srednjoškolac matematičke gimnazije u Šibeniku

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Rujan 2019 12:27
djelomob1.jpg