Srpanj 26, 2013 2655

Projekt: sigurna turistička sezona

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Podjelu letaka, uz usmena upozorenja, naši i strani policijski službenici će vršiti na info-punktu koji će se nalaziti na trgu u Ulici Obala Juričev Ive Cote u utorak, 30. srpnja u vremenu od 10-12 sati.

Policijska uprava šibensko-kninska, s ciljem podizanja razine opće prevencije, u suradnji sa Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, i ove je godine pripremila letak sa uputama za samozaštitno ponašanje turista, cijeneći da bi se takvim edukativnim pristupom smanjio broj kaznenih djela imovinskog kriminaliteta, ali i povećala sigurnost turista u vrijeme boravka na našem području.

S ciljem prevencije u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona" strani policijski službenici, će uz policijske službenike za nadzor i planiranje prevencije i policijske službenike Policijskih postaja Šibenik i Vodice, na info-punktovima u Šibeniku i Vodicama turistima dijeliti korisne savjete za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama. Tom prilikom turistima će biti skrenuta pozornost način kako zaštiti svoju imovinu u vrijeme odmora, a posebno da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.

letak u pdf formatu možete pogledati OVDJE

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg