Listopad 11, 2019 2890

U dva dana akcije "Solidarnost na djelu" građani donirali 3.171,60 kuna, 150 kilograma hrane i 30 kilograma higijenskih potrepština

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

10. listopada 2019. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Vodice  je započelo 47. Akciju Solidarnost na djelu prikupljanjem donacija za one kojima je to najpotrebnije. U prva dva dana akcije građani su donirali 3.171,60 kuna , 150 kilograma hrane i 30 kilograma higijene. 

Akcija prikupljanja donacija traje cijeli mjesec, a provodi se kroz Osnovne škole u Vodicama i Čisti Velikoj.  Građani koji imaju namjeru donirati hranu i higijenu, a to nisu bili u mogućnosti ovih dana to mogu učiniti u Hipermarketu Djelo u Vodicama u kojem je postavljena  košara za donacije Crvenog križa Vodice ili  mogu posjetiti prostorije Gradskog društva Crvenog  križa Vodice  i priključiti se!

Ovim putem najiskrenije se zahvaljujemo svim građanima koji su svojim donacijama podržali ovu vrijednu akciju Hrvatskog Crvenog križa, koja se provodi već 47. put s ciljem pomaganja ljudima u potrebi.  Zahvaljujemo se i vrijednim volonterkama Marti Kendeš, Katarini Marić i Mariji Birin koje su izdvojile vremena za pomoć korisnicima našeg društva. - poručuju iz CK Vodice

Sva prikupljena financijska i materijalna sredstva namijenjena su za korisnike Crvenog križa Vodice.

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedna od akcija kojom se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima , pomognu onima kojima je to najpotrebnije. 

Poslijednja izmjena dana Petak, 11 Listopad 2019 22:06