Listopad 18, 2019 4110 FB Privatni album

Kolinda Grabar-Kitarović družila se u Lozovcu sa šibensko-kninskim HDZ-ovkama i HDZ-ovcima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Poslije prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, imali smo prvu hrvatsku predsjednicu! Nakon ovih izbora, imat ćemo opet prvu hrvatsku predsjednicu - samo u 2. mandatu! Složni i zajedno, nepobjediva smo snaga! - jednodušna je to poruka s druženja Kolinde Grabar-Kitarović sa šibensko-kninskim HDZ-ovkama i HDZ-ovcima u Atriumu - Lozovac – piše portal HDZ-a


Predsjednik županijskog HDZ-a Nediljko Dujić prštao je pozitivnim emocijama, optimizmom i samopouzdanjem:

- Gospođo predsjednice, sadašnja i buduća, dobro došli u još jednu utvrdu HDZ-a, nikad poraženu Šibensko-kninsku županiju! Sve što činite, činite uspješno - jer ste potekli iz hrvatskog naroda! Vi ste pobjednica - i pobijedit ćete ponovno uz apsolutnu podršku HDZ-a!

Nikada se više nad Pantovčak i Lijepom Našom neće nadviti mrak kakav je vladao u tri mandata lijevih predsjednika! Zato smo tu, ne možemo dočekati početak službene kampanje! Složni i zajedno - nepobjediva smo snaga! - zaključio je Dujić.

Predsjednica Republike u svom je obraćanju još jednom zahvalila svim članicama i članovima te simpatizerkama i simpatizerima HDZ-a na zdušnoj potpori bez koje ni prvi put ne bi pobijedila:

- Od srca zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene i pomagali mi! Bez vas, nikada ne bih postala predsjednica. A kao šibenska nevjesta posebno se osjećam počašćeno što sam večeras s vama!

Potičem zajedništvo svih u Hrvatskoj, ali i svih Hrvata izvan RH, iz iseljeništva, iz BiH, iz Crne Gore, iz Mađarske, Austrije, Rumunjske… iz janjevačkog kraja, iz Srijema, Banata i Bačke - nastavila je Grabar-Kitarović:- Zajedništvo, to je ona snaga koja nas je, predvođene dr. Franjom Tuđmanom, dovela do samostalnosti i slobode, i koja nas mora vući naprijed u budućnosti. Na Pantovčak nisam došla porukama „mi ili oni“, produbljivanjem podjela i poticanjem sukoba. Nego zajedno, uz čvrsti oslonac na vrijednosti Domovinskog rata i s trajnom zahvalnosti hrvatskim braniteljima. Jer samo zajedništvo i istinska ljubav prema Domovini mogu jamčiti bolju Hrvatsku! – zaključila je predsjednica

Foto: Hdz.hr

djelomob1.jpg