Studeni 10, 2019 4402

Brojni ribari, predstavnici Ceha ribara, županijska pročelnica za poljoprivredu i FLAG „Galeb sudjelovali na najvećem godišnjem okupljanju ribarske struke

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Najveće godišnje okupljanje ribarske struke – 24. Susret ribara u organizaciji Hrvatske obrtnička komore i Ceha za ribarstvo i akvakulturu je održano u Dubrovniku, od 07. do 09. studenoga 2019. godine.

Susret ribara Hrvatske obrtničke komore je događanje na kojem sudjeluje veliki broj ribara iz cijele Hrvatske koji nisu samo „pasivni promatrači iz publike“, već koriste ovu priliku za iznošenje problema i postavljanje direktnih te konkretnih pitanja nadležnima. Upravo u tome je značaj ovog Susreta koji je svake godine mjesto na kojem hrvatski ribari imaju priliku dobiti odgovore i kvalitetna rješenja za njihovo poslovanje. 

Na susreti su tako osim ribara sudjelovali i predstavnici Uprave ribarstva iz Ministarstva poljoprivrede, predstavnici Ministarstva mora prometa i infrastrukture, Ministarstva unutarnjih poslova, Obalne straže RH, Lučke kapetanije, Instituta za oceanografiju i ribarstvo te dužnosnici Hrvatske obrtničke komore i Ceha za ribarstvo i akvakulturu kao i ostali ključni dionici usko vezanih sa sektorom ribarstva.

Na ovogodišnjem susretu su se održala tri panela sa zanimljivim temama: „Aktualno stanje i perspektive hrvatskog ribarstva“; „Operativni program za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020. godine“ i „Inspekcijski nadzor u ribarstvu“. Sudionici ovih panela su bili predstavnici nadležnih ministarstava i institucija važnih za ovu struku, kao i vodstvo Ceha ribarstva i akvakulture Hrvatske obrtničke komore.

Iz Šibensko-kninske županije na susretu su sudjelovali brojni ribari, predstavnici Ceha ribara obrtničke komore Šibensko – kninske županije, pročelnica za poljoprivredu, te FLAG „Galeb“.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 10 Studeni 2019 18:44
djelomob1.jpg