Studeni 29, 2019 3541

Pri kraju je Božićno novogodišnje ukrašavanje javnih površina

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Pri kraju je Božićno novogodišnje ukrašavanje javnih površina grada Vodica. Kako bi ukrašavanje završilo na vrijeme, obrt Rasvjeta započeo je s postavljanjem početkom mjeseca.
Ove godine je osigurano 150.000,00 sa pdv-om od kojih sredstava će se nabaviti novi ukrasi, izvršiti popravak postojećih te obaviti kićenje te demontaža ukrasa.

Iz Grada saznajemo kako je od novih ukrasa naručena 3D svjetleća kugla, dekoracijski elementi koji se montiraju na rasvjetne stupove, ukupno 24 komada koji će se rasporediti u Čistu Veliku, Gaćeleze, Grabovce i Čistu Malu, dodatni elementi svjetlosne dekoracije za stabla u parku (vertikalni i horizontalni).

Nabavljen je i novi ukras 3D klapski pjevači čija će lokacija i izgled biti malo iznenađenje – rekli su iz Grada Vodica.

Na vodičkom Trgu Vladimira Nazora ponovno je postavljena impozantna prirodna jelka viša od deset metara, a i svih sedam mjesnih odora dobit će jelke za središta svojih mjesta. 

Kako se već tradicionalno zabavni dio božićno-novogodišnjeg programa odvija na vodičkoj Poljani tako je ona već nekoliko godina najukrašeniji dio grada. Tako će se pored klizališta (do 02.01.2020.) i kućica u organizaciji Savjeta mladih Grada Vodica, Grada Vodice i TZ Vodice organizirati "Božić na Poljani".

Od 19.12. u parku nas očekuje 4 dana brojnih događanja, gastro ponude, koncerata, igraonica, natjecanja i dobre zabave. 

U petak 20.12. koncert će održati klapa „Rišpet“ koju uskoro očekuju samostalni koncerti u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i Spaladium Areni u Splitu. S obzirom na njihove stihove i note, dalmatinskom temperament i prekrasne pjesme,  publika će imati priliku uživati u nezaboravnom koncertu.

Grupa „Orange“ održat će koncert u subotu 21.12. Poznati su široj publici po različitim glazbenim stihovima i prepoznatljivom zvuku. Provjerena kvaliteta višeglasnog pjevanja i sviranja uz vrhunsku interpretaciju domaćih i stranih hitova garancija su dobre zabave.

Jedan on najpopularnijih naših pop- rock bendova, legendarna „Crvena jabuka“ koncert će imati u nedjelju 22.12. Omiljeni romantičari glazbene scene generacijama su svojim hitovima nezaobilazni dio repertoara svake zabave.

Šibenski glazbeni sastav „Fenix“ sa višegodišnjim iskustvom i žanrovski šarolikim repertoarom baziranom na domaćoj i stranoj pop-rock glazbi  nastupit će u ponedjeljak 23.12.  

Detaljni program događanja objavit će se uskoro.

Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Studeni 2019 13:10
djelomob1.jpg