Studeni 20, 2013 3702

Privremeno zaustavljena izgradnja nove ribarnice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Građevinsko-trgovačko društvo Vodice d.o.o., vlasnika Ante Duvnjaka, zaustavilo je daljnje radove na izgradnji tržnice i ribarnice u Vodicama na lokaciji dosadašnje tržnice.


Grad Vodice započeo je izgradnju zelene tržnice i suvremene ribarnice na postojećoj lokaciji nakon što je dobio lokacijsku dozvolu i potvrdu glavnog projekta i nakon što je gradskom Komunalnom društvu Leć Šibensko-kninska županija izdala Koncesiju za posebnu upotrebu pomorskog dobra za izgradnju i korištenje zelene tržnice i ribarnice.

Unatoč uredno dobivenim dozvolama, Sud je zaustavio daljnje radove izricanjem privremene mjere zabrane radova budući da je tvrtka Vodice d.o.o. zatražila žurno zaustavljanje gradnje tvrdeći da je u valjanom posjedu 42 m2 od ukupno 550 m2 za koje Grad Vodice ima urednu dokumentaciju i dozvole za gradnju.

Radi se o prostoru na kojem bi trebala nikuti ribarnica. Grad Vodice uložio je žalbu na privremenu mjeru zabrane i obustavio radove na spornoj površini, dok se radovi na izgradnji zelene tržnice nastavljaju.

Vijest prenesena sa web stranica Grada Vodica - www.grad-vodice.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg