Studeni 29, 2013 3094

Priopćenje za javnost GO HDZ-a Grada Vodica povodom nadolazećeg referenduma

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na adresu redakcije portala Infovodice pristiglo je službeno priopćenje GO HDZ-a Grada Vodica kojeg u cijelosti prenosimo.

Priopćenje -ZA obitelj!

Drage sugrađanke i sugrađani,
živimo u teškim vremenima, opterećenim gospodarskom krizom i ekonomskim problemima. Mnogi ljudi oko nas žive na rubu egzistencije, gladi i neimaštine, a broj nezaposlenih u Republici Hrvatskoj iz dana u dan nezadrživo raste.

Hrvatska Vlada je po svemu navedenom neučinkovita, žitelji Republike Hrvatske izloženi su poreznoj represiji, svakodnevnom poskupljenju energenata i osnovnih potrepština za normalan život. Hrvatski građani, od samog dolaska „Kukuriku" koalicije na vlast, izloženi su i degutantnom moralnom i svjetonazorskom preodgoju.

Vladajuća garnitura, predvođena premijerom i njegovim ministrima, u nedostatku vlastite sposobnosti za rješavanjem gorućih pitanja od direktne važnosti za građane Lijepe naše, nameće nam vrijednosti i ideje koji se u potpunosti kose sa općeljudskim i civilizacijskim tekovinama, ali i sa stoljetnom hrvatskom tradicijom i kulturom, koristeći se metodama iz nekih prošlih vremena, za koje smo smatrali da su zauvijek završila.

Hrvatska demokratska zajednica u cjelini, kao i Gradski odbor Hdz-a Grada Vodica, čvrsto i bezuvjetno se zalažu za očuvanje naše baštine, kršćanskih običaja, te braka i obitelji kao temelja sadašnjosti i jamca uspješne budućnosti.

Ovim putem, pozivam sve građane Grada Vodica, da u nedjelju, 1.12.2013., izađu na referendum, i zaokruže ZA. Pozivam Vas također, da ne nasjedate na agresivnu propagandu većine medija, te da se odlučite za obitelj, ljubav i demokršćanske vrijednosti.

Zajedno možemo pokazati da hrvatska tradicija nije na rasprodaju, zajedno se možemo okrenuti bitnim stvarima za bolje sutra, za našu djecu i za nas same. Glas ZA je glas za budućnost.

Predsjednik Gradskog odbora Hdz-a Grada Vodica, Ante Cukrov

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05