Prosinac 04, 2019 3191 Ilustracija / Pixabay

Provjerite tjednu ponudu poslova u Vodicama i okolici

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Utiliter zapošljava na poziciji promoter/ unapređivač prodaje (m/ž) u Šibeniku. Očekuje se komunikativnost, odgovornost, ambicioznost, dinamičnost, spremnost na timski rad i rad na tržištu te vozačka dozvola B kategorije. Nudi se stalni radni odnos s mogućnošću napredovanja, mogućnost managerskih ugovora, ekskluzivni i inovativni program, službeni laptop i mobitel. Poslodavac nudi stimulativna primanja i do 150.000 kn prve godine rada. Aplicirajte do 10.12. putem linka.

Jadrolinija zapošljava u Šibensko – kninskoj županiji nove radne snage na pozicijama: konobar (m/ž), servir (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobar (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Prijave su otvorene do 17.12. Poslodavac nudi redovita, sigurna i stimulativna primanja, osiguran smještaj i hranu, beneficirani radni staž i mogućnost napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Šibensko – kninskoj županiji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. traži elektroničara (m/ž) u Drnišu. Potrebno je obrazovanje tehničkog smjera – poželjno elektrotehnika, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu, poznavanje rada u MS Office programima i poželjno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Aplicirajte.

Putnička agencija Pitter u Vodicama u potrazi je za nautičarem (m/ž). Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte više o poslu i kako ostvariti prijavu ovdje.

International Evona d.o.o. traži operatora/ blagajnika (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 13.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, znanje rada na računalu, napredno znanje engleskog jezika i iskustvo u radu s blagajnom. Potrebne su odgovornost, pouzdanost i preciznost te spremnost rada u noćnoj smjeni. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja u razmjerno kratkom periodu. Potražite kako se prijaviti.Mayoko d.o.o. zapošljava na poziciji komercijalist (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Prijavite se najkasnije do 27.12. Radno iskustvo nije važno. Posao se sastoji od praćenja ispravnosti prijema robe i izlaza robe te izrade popratne dokumentacije, poznavanja robe, pozicioniranja i rasporeda kategorija na prodajnom mjestu i ostalo. Doznajte više o poslu i kako ostvariti prijavu putem linka.

Dječji vrtić Tamaris u potrazi je za psihologom (m/ž) za provedbu projekata „veliko srce“. Mjesto rada su Vodice. Prijaviti se možete najkasnije do 11.12. Potrebna je visoka stručna sprema, odnosno završen diplomski sveučilišni studij ili diplomski specijalistički studij, potvrda o nekažnjavanju i minimalno jednogodišnje iskustvo. Detalje natječaja i kako se prijaviti potražite na linku.

Olypmia Vodice d.o.o. zapošljava na pozicijama kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž) za rad u Vodicama. Prijavite se najkasnije do 17.12. Potrebno je više izvršitelja sa iskustvom. Potražite detalje i ostvarite prijavu ovdje.

Ćitić gradnja d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 11.12. Traži se više izvršitelja za poziciju. Doznajte kako aplicirati.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

djelomob1.jpg