Prosinac 05, 2019 4823

Održana izborna skupština UHBDDR Boban ogranak Vodice: Alen Juričev — Martinčev Špika novi predsjednik

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas je u maloj vijećnici Grada Vodica održana izborna skupština UHBDDR Boban ogranak Vodice, na kojoj se birao predsjednik Udruge i druga tijela Udruge. 

Nakon isteka četverogodišnjeg mandata s čela udruge odstupio je Danijel Lasan Zorobabel ( Orio ), koji je ovu udrugu vodio u dva mandata tj. osam godina. Jedinu kandidaturu za predsjednika istaknuo je dosadašnji tajnik i rizničar Udruge Alen Juričev — Martinčev ( Špika), koji je nakon glasovanja, jednoglasno izabran za novog predsjednika UHBDDR Ogranak Vodice. 

Dosadašnji predsjednik se zahvalio na odličnoj suradnji sa najbližim suradnicima koji su mu uvelike pomagali u vođenju Udruge tijekom njegovog predsjedanja svih osam godina te se stavio na raspolaganje novom predsjedniku i tijelima Udruge oko pomoći Udruzi. 

Novoizabrani predsjednik Alen Juričev- Marinčev zahvalio se dosadašnjem predsjedniku na odličnoj suradnji i vođenju Udruge, te svim članovima na ukazanom povjerenju.

-Nastavit ću put koji su izgradili svi dosadašnji predsjednici s prioritetima: da se ne zaborave naši poginuli suborci i prijatelji, umrli branitelji iz našeg Grada i područja te svi drugi poginuli branitelji i civili diljem naše države kao i mjesta stradanja istih naročito (Vukovar, Škabrnja itd.), da se ne zaborave veličanstvene VRA Bljesak, Maslenica, Oluja itd., njegovanja i očuvanja tradicija nastalih tijekom Domovinskog rata, zaštita statusa i promicanje interesa članova Udruge kao i svih sudionika i stradalnika u Domovinskom ratu, osiguranje aktivnog sudjelovanja Udruge i članova u svim oblicima društvenog i javnog života, pružanja psihološke pomoći članovima u suradnji sa drugim tijelima, širenje istine o Domovinskom ratu – istaknuo je Alen Juričev — Martinčev

Nakon skupštine održana je večera u Šimuna na kojoj je uz članove bila pozvana i rodbina naših poginulih branitelja

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 05 Prosinac 2019 19:15
djelomob1.jpg