Prosinac 11, 2019 3240 Ilustracija / Pixabay

Tražite posao? Evo što se sve nudi na tržištu rada u Vodicama i okolici ovog tjedna!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Solaris d.d. - Amadria Park traži nove radne snage u Šibeniku: grafički dizajner (m/ž), pripravnik u turizmu i hotelijerstvu (m/ž) i tehnički direktor (m/ž). Prijave zaprimaju najkasnije do 20.12. Poslodavac nudi napredovanje i osobni rast, kontinuiranu edukaciju i uvođenje u posao te suradnju s kolegama iz odjela. Doznajte više o željenom poslu i ostvarite svoju prijavu čim prije putem linka.

Jadrolinija zapošljava u Šibensko – kninskoj županiji nove radne snage na pozicijama: konobar (m/ž), servir (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobar (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Prijave su otvorene do 17.12. Poslodavac nudi redovita, sigurna i stimulativna primanja, osiguran smještaj i hranu, beneficirani radni staž i mogućnost napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Šibensko – kninskoj županiji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. traži elektroničara (m/ž) u Drnišu. Potrebno je obrazovanje tehničkog smjera – poželjno elektrotehnika, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu, poznavanje rada u MS Office programima i poželjno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Aplicirajte.

Putnička agencija Pitter u Vodicama u potrazi je za nautičarem (m/ž). Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte više o poslu i kako ostvariti prijavu ovdje.

Mayoko d.o.o. zapošljava na poziciji komercijalist (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Prijavite se najkasnije do 27.12. Radno iskustvo nije važno. Posao se sastoji od praćenja ispravnosti prijema robe i izlaza robe te izrade popratne dokumentacije, poznavanja robe, pozicioniranja i rasporeda kategorija na prodajnom mjestu i ostalo. Doznajte više o poslu i kako ostvariti prijavu putem linka.

OlymPia Vodice d.o.o. zapošljava na pozicijama kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž) za rad u Vodicama. Prijavite se najkasnije do 17.12. Potrebno je više izvršitelja sa iskustvom. Potražite detalje i ostvarite prijavu ovdje.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 22.12. Prijavite se.

Tommy d.o.o. zapošljava u Vodicama na poziciji mesara (m/ž). Rok prijave je 31.12. Potrebna je srednja stručna sprema za mesara/icu. Posao obuhvaća pripremanje, kontroliranje, sortiranje i prodaju mesa. Radno iskustvo je poželjno. Provjerite kako se prijaviti putem linka.

Kej d.o.o. traži nove radne snage u Vodicama: kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Prijave su otvorene do 6.1.2020. Za poslove je potrebno minimalno  jednogodišnje iskustvo i srednjoškolska sprema. Potražite kako se prijaviti ovdje.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.