Prosinac 22, 2013 3212

Blagdanski susret umirovljenika uz domjenak i ples

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

domjenak-umirovljenici
Tradicionalni domjenak i druženje vodičkih umirovljenika upriličen je jučer u hotelu Imperijal, gdje se okupilo oko 110 članova ove udruge. Ovom druženju pridružila se i gradonačelnica Branka Juričev Martinčev koja je uz pozdrav i čestitke za blagdane kazala kako je raduje aktivnost ove populacije.

Na početku domjenka prisutnim umirovljenicima je predstavljeno nedavno izabrano rukovodstvo koje je nazočnima iznilo planove za 2014. godinu i naredno razdoblje.

Vodstvo matice je prije svega najavilo timski rad, zatim organiziranje odlaska dva put godišnje u toplice, četiri do šest dvodnevnih ili trodnevnih izleta godišnje, organiziranje druženja sa drugim maticama umirovljenika iz hrvatske na bazi uzajamnosti te organiziranje humanitarne priredbe u kojoj bi sudjelovali članovi matice a sav prihod od priredbe bi išao za pomoć potrebitim članovima udruge.

Ni sportske aktivnosti matice umirovljenika nisu zaboravljene pa je vodstvo najavio mala natjecanja u šahu, pikadu, kartama i drugim sportskim disciplinama prilagođenim umirovljenicima, a najavljena su i edukativna predavanja koja su primjerena ljudima starije dobi.

Također u planu je osnivanje županijske matice umirovljenika skupa sa maticama umirovljenika iz Šibenika, Knina i Drniša

Za vrijeme domjenka organizirana je tombola od koje je sav prihod namijenjen pomoći potrebitim članovima matice, koji će biti posjećeni i darivani u ovo blagdansko vrijeme.

Zajedničko druženje uz ples nastavljeno je do kasnijih večernjih sati.

Portal Infovodice medijski će pratiti aktivnosti matice umirovljenika i u 2014. godini.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05