Prosinac 18, 2019 4729 Pixabay / Ilustracija

Ako tražite posao, pogledajte ovotjednu ponudu za Vodice i okolicu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Tribunju. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Aluflexpack novi d.o.o. traži elektroničara (m/ž) u Drnišu. Potrebno je obrazovanje tehničkog smjera – poželjno elektrotehnika, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu, poznavanje rada u MS Office programima i poželjno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Aplicirajte.

Građa d.d. u Šibeniku u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i prodavačem (m/ž). Potrebno je više iskusnih radnika, koji su fleksibilni i spremni za rad u timu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1.2020. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se na linku.

Putnička agencija Pitter u Vodicama u potrazi je za nautičarem (m/ž). Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte više o poslu i kako ostvariti prijavu ovdje.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 22.12. Prijavite se.

Tommy d.o.o. zapošljava u Vodicama na poziciji mesara (m/ž). Rok prijave je 31.12. Potrebna je srednja stručna sprema za mesara/icu. Posao obuhvaća pripremanje, kontroliranje, sortiranje i prodaju mesa. Radno iskustvo je poželjno. Provjerite kako se prijaviti putem linka.

Kej d.o.o. traži nove radne snage u Vodicama: kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Prijave su otvorene do 6.1.2020. Za poslove je potrebno minimalno  jednogodišnje iskustvo i srednjoškolska sprema. Potražite kako se prijaviti ovdje.

Adventure Charter d.o.o. za turističke usluge traži radnika (m/ž) u charter bazi u Vodicama. Rok prijave je 13.1.2020. Uvjet je znanje jednog stranog jezika, a poželjno je radno iskustvo u struci. Za ovaj se posao traži dozvola za voditelja B kategorije. Potražite detalje prijave na linku.

Mayoko d.o.o. zapošljava na poziciji komercijalist (m/ž), skladištar – monter (m/ž) i terenski komercijalist – dostavljač (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Radno iskustvo nije važno. Doznajte više o željenom poslu i kako ostvariti prijavu putem linka.

Ugositeljski obrt Camel u potrazi je za konobarem (m/ž) na Murteru. Prijave su otvorene do 16.1.2020. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako se prijaviti ovdje.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.