Siječanj 19, 2014 4127

DRUŽENJE TENKISTA: Uskoro se osniva "Zajednica Tenkisti Hrvatske Vojske"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

tenkisti
Povodom osnutka udruge tenkovske satnije 126. Brigade Sinj, udruga tenkista 126. Brigade HV. "TUCKO" organizirala je svečanu proslavu u planinarskom domu u Koritima (Općina Otok-SINJ).Istom su bili nazočni predstavnici iz ostalih udruga tenkista.

Posebno s poštovanjem kao predstavnici udruga tenkista primljeni su g. Dražen Milardović predsjednik udruge tenkista OMB-Pauci, te predstavnici tenkista 113. Brigade Šibenik g. Radoslav Juričev-Sudac koji je idejni tvoritelj i inicijator "Zajednice Tenkisti Hrvatske Vojske".

Ovom prigodom javno Vas pozivamo na suradnju i druženja, a cilj nam je okupiti sve Braniteljske nevladine organizacije koje djeluju isključivo na području oklopništva (udruge, zadruge, saveze, zajednice, klubove, pojedince i slično) sa područja RH i zajednički osnovati Oklopno Mehaniziranu Braniteljsku Zajednicu 'Tenkisti Hrvatske Vojske', rekao je Juričev.

Vijest i foto preneseni sa Braniteljskog portala: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/Obljetnice/DRUZENJE-TENKISTA-Uskoro-se-osniva-Zajednica-Tenkisti-Hrvatske-Vojske

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05