Prosinac 23, 2019 3242

Djeca Osnovne škole Čista Velika darivala korisnike Crvenog križa

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U sklopu kampanje Hrvatskog Crvenog križa pod nazivom „Čini dobro“ djeca Osnovne škole Čista Velika sa učiteljima škole prikupila su 230 kilograma hrane i higijene za korisnike Crvenog križa Vodice.

U želji da ovo blagdansko ozračje potakne svaku osobu na činjenje dobrih djela, Hrvatski Crveni križ u suradnji s tvrtkom Rakuten Viber i Mediacor, pokrenuo je  kampanju pod nazivom „Čini dobro“. 

Cilj je kampanje motivirati javnost na konkretno pozitivno djelovanje kako bi se promoviralo volontiranje, humanost i socijalna uključenost.

Kampanja  obuhvaća  „Kalendar dobrih djela“, provedbu „Izazova dobrih djela“, kao i praćenje povezanih aktivnosti na društvenim mrežama.

„Kalendar dobrih djela“ sadržava prijedloge 24 dobra djela za 24 dana. Riječ je o prijedlozima koja svaka osoba vrlo jednostavno može učiniti te tako pomoći osobi u potrebi, a sebi uljepšati dan.

Učenici Osnovne škole Čista Velika odabrali su u ovo božićno vrijeme iskazati humanost i solidarnost prikupljanjem hrane i higijene za ljude u potrebi. 

djelomob1.jpg