Siječanj 03, 2020 4118 Pixabay/Ilustracija

NOVA GODINU DONOSI SIGURAN POSAO TE REDOVITA PRIMANJA - tjedni pregled poslova za Vodice i okolicu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Najveći privatni lanac ljekarni u Hrvatskoj - Farmacia zapošljava farmaceuta (m/ž) u općini Tribunj. Poslodavac će novom djelatniku ili djelatnici osigurati dodatno školovanje i pohađanje stručnih edukacija. Očekivana razina obrazovanja je VSS/Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Prijaviti se možete do 17.01. Sve dodatne detalje ovog natječaja potražite na linku.

 

Građa d.d.  je jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju. Iz poduzeća traže prodavača (m/ž) i viljuškarista (m/ž) u Šibeniku. Ako ste zainteresirani za jednu od ovih pozicija, prijavite se odmah, jer možda baš Vi nađete svoju sreću u ovom poduzeću koje ima više od 60 godina poslovanja. Detalje o načinu prijave potražite klikom na link, ali požurite jer prijave su otvorene do 15.01.

 

Obrt za usluge Prizma u Kninu traži distributera reklamnog materijala (m/ž) na pola radnog vremena. Prijave su otvorene i za umirovljenike. Glavni uvjet je položen vozački ispit B kategorije. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 31.01. možete potražiti klikom na link.

 

KEJ, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge u Vodicama za hotel Miramaretraži kućnog majstora (m/ž) sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom srednjom školom. Novom djelatniku nudi se ugovor na određeno, a postoji i mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 16.01. potražite na linku.

 

Poduzeće HELIP GRUPA u Vodicama zapošljava dva ugostiteljska djelatnika (m/ž) sa završenom srednjom školom. Radno iskustvo nije potrebno, stoga se slobodno prijavite ako ste tek završili školu i ako još niste imali prilike nigdje raditi. Natječaj za ovu poziciju otvoren je do 22.01., a detalje potražite klikom na link.

 

ADVENTURE CHARTER, poduzeće za turističke usluge u Vodicama traži radnika u charter bazi (m/ž) koji bi se bavio opremanjem brodova i izvođenjem sitnih popravka na brodovima. Glavni uvjet je znanje jednog stranog jezika (engleskog ili njemačkog). Radno iskustvo nije potrebno, ali je poželjno. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

 

Hotel OLYMPIA VODICE traži čak 6 čistača (m/ž) i 6 sobara (m/ž) za poslove čišćenja i pospremanja hotelskih prostorija i okoliša. Traže se osobe s područja Drniša i okolice. Poslodavac organizira prijevoz do posla, a glavni uvjet za zapošljavanje je završena srednja škola. Detalje ovih natječaja otvorenih do 22.01. potražite na portalu posao.hr.

 

Poznata agencija za zapošljavanje - SmartFlex za svog klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj traži 3 prodajna savjetnika (m/ž) koji bi radili u poslovnici u Šibeniku. Uslijed povećanja opsega poslovanja traže motivirane, odgovorne i vedre osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu. Glavni zadatak novozaposlenih osoba bit će ugovaranje i prodaja proizvoda korisnicima. Od kandidata se očekuje da ima završenu srednju školu te da poznajete osnove rada na računalu. Više detalja o poziciji potražite na linku.

 

DIV Grupa d. o. o., daleko najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe zapošljava na nekoliko različitih pozicija u Kninu. Traže električara (m/ž), brusača (m/ž), polirača (m/ž), pomoćnog radnika na površinskoj zaštiti (m/ž), radnika u vijčari (m/ž), zavarivača (m/ž), bravara (m/ž), automehaničara (m/ž) i radnika na pripremi materijala (m/ž). Ako želite siguran posao, stimulativna primanja i ugodnu radnu atmosferu - prijavite se klikom na poziciju koja Vas zanima i postanite dio tima kojeg čini više od 3.000 ljudi u 30 zemalja.

 

Opatija nekretnine traže agente za prodaju nekretnina (m/ž) na području Šibensko-kninske županije. Planiraju zaposliti kandidate koji posjeduju radno iskustvo, ali i one bez iskustva. Stoga, nema razloga da se ne prijavite. Prijaviti se možete već danas i to klikom na link.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije na linku i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.