Veljača 11, 2014 2397

Održana izvanredna skupština Matice umirovljenika Grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Zbog potrebe za izmjenom statuta Matice umirovljenika Grada Vodica, večeras je u maloj Gradskoj vijećnici održana izvanredna skupština Matice umirovljenika. Na skupštini je donesena odluka o pristupanju Matice umirovljenika grada Vodica u Županijsku Maticu umirovljenika koja će se za desetak dana konstituirati na Županijskoj Skupštini, te su određeni predstavnici koji će zastupati vodičku udrugu umirovljenika i predstavnici u tijelima ŽMUH ŠKŽ.

Na skupštini su dodijeljene zahvalnice osnivačima i istaknutim članovima UMUGV za proteklih 20 godina od osnutka. Zahvalnice je dodijelio prvi predsjednik Udruge Joso Čobanov, a dobili su ih: Joso Čobanov, Vinko Španja, Dragutin Zekonjić, Mile Bakmaz, Milivoj Mihić, Miroslava Čićin-Radin, Mira Lasan i Šime Fržop.

Članovi udruge su upoznati s aktivnostima Udruge, ustrojem i načinom rada, pogodnostima koje pruža Udruga, kao i o potrebi omasovljenja i aktivnijeg učešća članova u radu Udruge. Članovima je prezentiran program odlaska u lječilište „KALOS", priprema za večeru s plesom za Dan žena i jednodnevnog izleta tijekom travnja.

Naglasimo na kraju da je na skupštini izabrano novo vodstvo, odnosno novi Izvršni i Nadzorni odbor te Stegovni sud Udruge.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg