Veljača 13, 2020 7869

Znate li kakva su sve velika imena na toj listi?

Veliko priznanje: Vodičanka i njen muž na listi najboljih arhitekata luksuznih objekata i interijera

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Na nedavno objavljenoj listi najluksuznijih proizvoda i usluga u kategoriji automobili ćete pronaći Rolls-Royce i Porsche, kod kozmetike Chanel i Dior, a među arhitektima mladi bračni par - Nives Juričev Sučić i Ivana Sučića. 

Vodičanka i njen suprug sa studiom Sia+ našli su se u eminentnom društvu s vrhunskim arhitektima i osvojili prvo priznanje za svoj rad.

-    Od 2015. godine imamo svoj ured, a Luxury Lifestyle Award je odabrao TOP 10 arhitektonskih ureda u Hrvatskoj među kojima smo mi. Nagrada je priznanje za dosadašnji trud i rad, a cilj nam je nastaviti raditi i razvijati se u istom smjeru, kazala nam je Nives Juričev Sučić.

Sia+ je arhitektonski ured s iskustvom u projektima od malog mjerila s temom oblikovanja namještaja i interijera, preko obiteljskih, poslovnih i sakralnih zgrada do projekata velikog mjerila, uređenja javnih prostora. A, kako kažu, svakom projektu se posvećuju s jednakom pažnjom i stavom.

Ovo veliko priznanje u kategoriji arhitekt luksuznih objekata i interijera dobilo je još devet arhitektonskih ureda u Hrvatskoj, a sve dobitnike možete pronaći OVDJE. 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 13 Veljača 2020 19:41