Veljača 19, 2020 2945 Pexels

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada na području Grada Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

KB d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za područje Dalmacije (m/ž). Rok prijave je 3.3. Traže se osobe koje vole prodaju i znaju da su izvrsne u tome, ljubazne i asertivne u komunikaciji, koje stoje kupcu na usluzi. Poslodavac nudi službeni automobil za potrebe terenskog rada. Aplicirajte.

Kej d.o.o. traži konobara (m/ž), kuhara (m/ž), kućnog majstora (m/ž), pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž) i sobara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 18.3. Potrebna je srednja stručna sprema i poslodavac nudi zajednički smještaj. Očekuje se jednogodišnje iskustvo i znanje dva strana jezika. Potražite kako aplicirati ovdje.

Adventure Charter traži čistača u charteru (m/ž) u Vodicama i radnika u charter bazi (m/ž) u Pirovcu. Za poslove je potrebno više izvršitelja. Poželjno je radno iskustvo u struci. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Ankora – nautika d.o.o. u potrazi je za mornarem/ održavanje plovila (m/ž). Prijavite se najkasnije do 16.3. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Posao se sastoji od održavanja plovila, opremanja plovila, primopredaje plovila, prijave i odjave, sitnih popravaka na brodovima. Potražite kako aplicirati ovdje.

Dom servis R&A traži vodoinstalatera (m/ž) i instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Rok prijave je 18.3. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i poželjno je iskustvo na navedenim poslovima. Detalje o prijavi pronađite na linku.

Stil ugostiteljstvo d.o.o. traži novo osoblje u Šibeniku: pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar (m/ž), prodavač (m/ž), šanker (m/ž). Prijave su otvorene najkasnije do 14.3. Traži se više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Hangar ugostiteljstvo u potrazi je za konobarem u restoranu (m/ž), kuharom (m/ž), pomoćnim kuharom (m/ž), radnikom na pultu u samoposlužnom restoranu (m/ž), pizza majstorom (m/ž) i kuhinjskim radnikom (m/ž). Lokacija rada su Vodice. Prijave su otvorene do 11.3. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Detalje potražite ovdje.

Ugo Vest j.d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Murter, a rok prijave je 24.2. Traži se radno iskustvo od dvije godine i završena srednja škola. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako aplicirati ovdje.

Ugostiteljsko turistički obrt Sidro u potrazi je za kuharom za pripremu doručka (m/ž), kuharom (m/ž), pomoćnim kuharom (m/ž), sobarom (m/ž). Rok prijave je 3.3. Postoji mogućnost smještaja, a radno iskustvo nije potrebno. Više na linku.

Marina Pirovac zapošljava rukovoditelja marine (m/ž) u Pirovcu. Prijave su otvorene do 7.3. Traži se jednogodišnje radno iskustvo u nautičkom sektoru. Posao obuhvaća upravljanje i rukovođenje s lučkim dijelom marine, vođenje tima mornara i tehničkog osoblja. Detalje pronađite ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.