Veljača 26, 2020 2880 Pixabay

Provjerite tjednu ponudu poslova: Traže se građevinari, farmaceuti, kuhari...

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pogledajte tjednu ponudu poslova objavljenih na portalu posao.hr

KB d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za područje Dalmacije (m/ž). Rok prijave je 3.3. Traže se osobe koje vole prodaju i znaju da su izvrsne u tome, ljubazne i asertivne u komunikaciji, koje stoje kupcu na usluzi. Poslodavac nudi službeni automobil za potrebe terenskog rada. Aplicirajte.

Stil ugostiteljstvo d.o.o. traži novo osoblje u Šibeniku: pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar (m/ž), prodavač (m/ž), šanker (m/ž). Prijave su otvorene najkasnije do 14.3. Traži se više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Hangar ugostiteljstvo u potrazi je za konobarem u restoranu (m/ž), kuharom (m/ž), pomoćnim kuharom (m/ž), radnikom na pultu u samoposlužnom restoranu (m/ž), pizza majstorom (m/ž) i kuhinjskim radnikom (m/ž). Lokacija rada su Vodice. Prijave su otvorene do 11.3. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Detalje potražite ovdje.

Ugostiteljsko turistički obrt Sidro u potrazi je za kuharom za pripremu doručka (m/ž), kuharom (m/ž), pomoćnim kuharom (m/ž), sobarom (m/ž). Rok prijave je 3.3. Postoji mogućnost smještaja, a radno iskustvo nije potrebno. Više na linku.

Marina Pirovac zapošljava rukovoditelja marine (m/ž) u Pirovcu. Prijave su otvorene do 7.3. Traži se jednogodišnje radno iskustvo u nautičkom sektoru. Posao obuhvaća upravljanje i rukovođenje s lučkim dijelom marine, vođenje tima mornara i tehničkog osoblja. Detalje pronađite ovdje.

Alfirev, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 25.3. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Traži se srednja stručna sprema i postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Pogledajte kako aplicirati ovdje.

Annecto d.o.o. traži tehničara za satelitske sustave (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 16.3. Traži se srednja stručna sprema, vozački ispit B kategorije. Posao se sastoji od održavanja i instalacije satelitskih sustava u vikendicama, obiteljskim kućama, apartmanima, zgradama i hotelima. Pogledajte kako aplicirati.

Solaris traži kuhara (m/ž), čistača (m/ž), konobara (m/ž), pizza majstora (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i pomoćnog konobara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja s minimalno jednog godinom rada i željom za rad. Rok prijave je 2.3. Detalje pronađite na linku.

Ljekarne Joukhadar zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Rogoznici. Rok prijave je 20.3. Potrebno je jednogodišnje iskustvo. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

Novogradnja Čorić zapošljava na poziciji pomoćni građevinski radnik (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 20.3. Traži se jednogodišnje iskustvo. Potrebna je završena srednja škola bilo kojeg smjera s minimalno godinu dana radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima. Više o poslu pronađite na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 

 

 

djelomob1.jpg