Ožujak 12, 2020 4032

Održane izborne skupštine temeljnih organizacija HDZ-a na području Vodica: Evo tko su predsjednici

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Hrvatska demokratska zajednica u tijeku je unutarstranačkih izbora, a proteklih dana održane su izborne skupštine temeljnih organizacija HDZ-a na području grada Vodica – Vodice, Čista Velika, Gaćelezi, Prvić, Grabovci i Srima.

Na jučerašnjim izborima najvećeg temeljnog ogranka Vodice ponovno izabrani predsjednik Gordan Dado Fržop kazao je kako su protekle četiri godine mandata bile dinamične i sadržajne te kao takve brzo prošle. 

-    Razlog tomu vjerojatno stoji u činjenici da je u proteklom razdoblju održano možda i najviše raznih izbra otkad je organizacije u Vodicama. Ovaj sastav djelovao je aktivno u svim izborima, od lokalnih do parlamentarnih. Rezultati su vidljivi kroz činjenicu da naša stranka vodi naš grad, ali i županiju – istaknuo je Fržop.

Čelnik gradske organizacije HDZ-a Vodice, Ante Cukrov se obratio prisutnima te izrazio osobnu podršku kandidatu Andreju Plenkoviću i njegovom timu. Naglasio je da su ovi unutarstranački izbori najdemokratskiji izbori koji se provode u svim strankama.

-    U nedjelju od 8 h do 19 h imamo neposredne izbore za predsjednika, zamjenika i četiri potpredsjednika. Svako od nas ima svoja razmišljanja, ali bez obzira na rezultate, očekujem da stranka ostane jedinstvena i izađe jača. Nitko ne smije napadati nikoga, a još manje se osvećivati – naglasio je Cukrov.

Za potpredsjednika temeljne organizacije Vodice izabran je Tomislav Mrković, a članovi izvršnog odbora su:

-    Gabrijela Dilber
-    Marijana Latin
-    Ines Perković
-    Sami Bach Kojah
-    Anitonio Štrkalj
-    Anita Čorkalo Tabula
-    Tina Storić
-    Renata Bastić
-    Grgo Skočić

Evo predsjednika i ostalih temeljnih organizacija pod GO Vodice:

Čista Velika: Vedran Biluš
Gaćelezi: Gordan Tabula
Prvić: Lino Vlahov
Grabovci: Dalibor Kendeš
Srima: Josip Skelin

Tags
djelomob1.jpg