Ožujak 13, 2020 4026

Određen je jedan dan tjedno do zaposlenja novog radnika

Brza reakcija urodila plodom: Vodičani, ipak NEĆETE trebati u Mandalinu po vozačke dozvole

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Vodičani ipak neće trebati u Mandalinu po vozačke dozvole. Rezultat je to brzih reakcija i uz pomoć saborske zastupnice Branke Juričev Martinčev koja je hitno kontaktirala Ministarstvo unutarnjih poslova i zatražila rješenje. 

-    Jedan put tjedno naši ljudi moći će dobiti vozačku dozvolu u Vodicama. To je privremeno rješenje do prijema novog radnika nakon čijeg će se zaposlenja izdavanje vozačkih dozvola vratiti i svakodnevno – kazala nam je saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev.

Zahtjev za raspisivanje natječaja će uputiti načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić te bi trebao biti što prije odobren. Potvrdila nam je to i glasnogovornica Marica Kosor.

-    Četvrtak je određen kao uredovni dan u tjednu za prijem vozačke dozvole. A dok se ne riješi za stalno, ovo je privremeno rješenje – navela je Kosor.

Podsjetimo, jučer smo objavili kako će Vodičani od ponedjeljka po vozačku morati u Mandalinu, iako ju mogu dobiti i preko sustava e-Građani nakon predanog zahtjeva. 

Premještanje je odmah planirano kao privremeno dok se ne ostvari natječaj za prijem jednog djelatnika za rad na upravnim poslovima u PP na neodređeno vrijeme i jednog djelatnika na određeno. Dakle, razlog je bio u nedostatku kadrova.