Travanj 16, 2014 3419

Na Trgu kneza Branimira postavljena prva od pet kanti namijenjenih za odlaganje psećih izmeta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Komunalna tvrtka Leć danas je na Trgu Kneza Branimira postavila prvu od najavljenih pet kanti namijenjenih za odlaganje "psećih izmeta".

kantaizmet

Naime, kako se broj vlasnika pasa u našem mjestu svake godine sve više povećava i vršenje nužde pasa po javnim površinama predstavlja veliki problem, postavljanjem ovih kanti od strane komunalnog poduzeća Leć, problem će se u dobroj mjeri umanjiti.

Za razliku od kanti postavljenih prije nekoliko godina, ove nove su jače, sa duplo obloženim tijelom kante, sigurnije za korištenje (ne dopušta kopanje po odloženom smeću), imaju integrirani držač vrećica koji dopušta uzimanje samo jedne vrećice po potezu a vrata se sama vraćaju na poziciju zaključano i stoga se neće slučajno otvoriti nakon što ih službena osoba zatvori.

U narednim mjesecima ostale kante će biti postavljene na šetnici Artina (2 kom), kod stare škole (početak plaže) i Ive Čače (prije plaže).

Nadamo se da će vlasnici kućnih ljubimaca prepoznati ovu hvalevrijednu akciju postavljanja kanti od strane tvrtke Leć, te da će kante biti korištene isključivo za odlaganje psećeg izmeta i na taj način pomoći da naše misto bude čisto.

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg