26 Ožu 2020
  3270

Nema opuštanja, samo ovakvim razumijevanjem i slogom riješit ćemo se ovog nesretnog virusa

Vijesti iz vodičkog civilnog stožera: 'Samo nastavimo svi ovako, epidemiološka situacija kod nas je i dalje dobra'

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)
0

Telefon Stožera civilne zaštite Grada Vodica i dalje ne staje zvoniti. Uglavnom se to sada svodi na pitanja građana o propusnicama. No, gradonačelnica Nelka Tomić i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Vodica još se jednom žele zahvaliti građanima na odgovornosti i ne posustajanju pridržavanja mjera zaštita od koronavirusa.

-    Epidemiološka situacija na području Vodica i dalje je dobra i pod kontrolom. No, nema opuštanja. Želim se još jednom zahvaliti građanima i poručiti da i dalje izlaze samo u nuždi. Odgovornost je na svima nama i samo ovakvim djelovanjem i dalje, takva će i ostati – naglasio je Stipe Bosotin, načelnik Stožera civilne zaštite Grada Vodica.

Maske su u dolasku. Oni čije je djelovanje nužno u ovoj situaciji, cijelu postrojbu civilne zaštite i ostale hitne službe smo dobro opskrbili. Za sada im je cilj nabaviti maske za sve i one su u dolasku.

-    Brojka građana u samoizolaciji se mijenja iz dana u dan, no nije velika. Većinom su to ljudi koji dolaze iz stranih zemalja i srećom svi imaju uvjete da ju u potpunosti poštuju. U suprotnom, imamo i za njih spremno rješenje.

Pohvale stižu i za vodički Crveni križ i njihove volontere koji neumorno svakodnevno opskrbljuju sve one kojima je to potrebno. Također, zahvaljuju se i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu koji vrši patrole, i eventualno, prema potrebi upozoravaju građane da se ne zadržavaju na javnim površinama.

-    Takvih gotovo da i nema. Građani Vodica i dalje zaslužuju pohvale zbog pridržavanja svih propisa. Iz dana u dan primjećujem da zaista nikome više nije bauk nositi maske i rukavice i da su ovo shvatili ozbiljno. Hvala im na tome. Svi smo zajedno u ovome. I ponavljam, nastavite ovako! Samo ovakvim razumijevanjem i slogom riješit ćemo se ovog nesretnog virusa – poručila je gradonačelnica Nelka Tomić.

Naglasila je i da građani kojma treba propusnica zbog vitalnih obiteljskih razloga (poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština istima), a nalaze se u drugom mjestu prebivališta, mogu se obratiti Stožeru civilne zaštite Grada Vodica za dobivanje propusnice i to od ponedjeljka do petka od 07.00 do 15.00 sati na telefon 022/444 900.

-    Naše službe su im i dalje na raspolaganju 0 – 24 sata na mobitele 095 600 0007 ili 099 218 1055 te na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko se netko ne javi odmah, nemojte se ljutiti. Telefoni zvone stalno i u prvom slobodnom trenutku odgovoriti ćemo vam na vaše eventualne propuštene pozive – kazala je gradonačelnica.

Ostale propusnice ne izdaje Stožer civilne zaštite Grada Vodica, ni Grad Vodice, već odgovorne osobe u pravnoj osobi - poslodavci ili liječnici obiteljske medicine.
 

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close