Ožujak 27, 2020 5053

Rezultat napora i odličnog rada svih stručnih timova, ali i discipline naših građana

Gradonačelnica Nelka Tomić: 'Epidemiološka situacija i dalje je dobra, a Hrvatska je u fazi linearnog rasta'

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Gradonačelnica Nelka i danas se je obratila svim građanima na području Vodica ističući zadovoljavajuću epidemiološku situaciju u našem gradu, ali i u cijeloj Hrvatskoj koja je u fazi linearnog rasta.

-    Dragi sugrađani, optimistično je to što smo u fazi linearnog, a ne eksponencijalnog rasta oboljelih koji se odnosi na cijelu Hrvatsku. Nažalost, trojica su izgubila bitku, no imamo 37 ozdravljenih. Zadovoljna sam što kao gradonačelnica našeg grada još nemamo razloga pričati o ovim brojkama, zahvaljujući svima vama – naglasila je gradonačelnica Nelka Tomić.

U Vodicama je stanje mirno, ali i Šibensko-kninskoj županiji u kojoj treći dan zaredom nema novooboljelih.

-    Ovo je rezultat napora i odličnog rada stručnih timova, Stožera civilne zaštite, ali i discipline vas, naših građana, koji se držite propisanih mjera na čemu vam, ponavljam, neizmjerno hvala.

Pohvale i veliku podršku šalje svim ljudima koji u ovo krizno vrijeme rade za sve nas – medicinarima, ljekarnicima, poštarima, trgovcima, bankarima, komunalnim djelatnicima, vozačima, a posebice Crvenom križu i svim volonterima.

-    I u ovoj muci, neće svi biti junaci. Na našem području nemamo zabilježenih prevara, ali nikad se ne zna. Volonteri ne traže novac, pogotovo ne unaprijed. Ukoliko se građanima takvo što dogodi, neka to dojave policiji. 

Telefoni vodičkog Stožera civilne zaštite i dalje će biti otvoren 0 – 24 sata na brojevima 095 600 0007 i 099 218 1055 te na e-mailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

-    Nastavimo solidarno i zajedno, hrabro i disciplinirano u pobjedi protiv zajedničkog opasnog nevidljivog neprijatelja COVIDA-19 – poručila je gradonačelnica Nelka Tomić
 

Poslijednja izmjena dana Petak, 27 Ožujak 2020 13:41