Ožujak 28, 2020 4676

Sedmorica u županiji prekršila mjeru samoizolacije

Izvršen je nadzor svih trgovina na području grada, pojedini nedostatci odmah su ispravljeni

Stipe Bosotin, načelnik stožera CZ Vodice Stipe Bosotin, načelnik stožera CZ Vodice
Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Iz vodičkog civilnog stožera javljaju da je epidemiološka slika na našem području dalje je dobra, a sve službe su na visokom stupnju pripravnosti.

-    Tijekom jučerašnjeg dana izvršili smo nadzor nad svim trgovinama na području grada. Neke od njih se nisu u potpunosti držale uputa te su nakon upozorenja odmah i ispravile nedostatke, kazao nam je Stipe Bosotin, načelnik vodičkog Stožera civilne zaštite.

Brojka onih u samoizolaciji se mijenja iz dana u dan, a na području cijele županije bilo je i neodgovornih prekršitelja mjera.

-    U protekla 24 sata 7 je osoba u županiji kršilo mjeru samoizolacije te su svi proslijeđeni Državnom inspektoratu. Zasad naglašavam da je epidemiološka situacija kod nas u Vodicama zaista dobra te se nadamo da će takva ostati.

Zato, neprestano je važno naglašavati da je odgovornost na svima nama. 

-    Hvala svima onima koji su to ozbiljno shvatili i svim onim Vodičanima koji se još uvijek vraćaju iz drugih zemalja i poštuju sve određene mjere. Molim i dalje sve ostale da se ne opuštaju u pridržavanju uputa, da i dalje drže socijalnu distancu te se ne grupiraju. 

Još jednom hvala volonterima gradskog društva Crvenog križa koji neumorno pomažu svima onima kojima je pomoć potrebna, ali i sugrađanima koji su nazvali Stožer civilne zaštite i stavili se na raspolaganje.

-    Iskoristit ću priliku da se zahvalim svim mjesnim odborima na području grada na izvanrednoj suradnji, a posebno otoku Prviću. Još jednom, držimo se uputa i ovo će sve jako brzo proći!, kazao je načelnik Bosotin..
 

djelomob1.jpg