Ožujak 31, 2020 3503

Najvažnije je da je epidemiološka situacija dobra, ali svi smo odgovorni da i takva ostane

Vijesti iz vodičkog Stožera: Telefonske linije stalno su otvorene, ali i stalno zvone. Stoga, moli se za strpljenje.

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Iz vodičkog Stožera civilne zaštite i dalje javljaju da je epidemiološka situacija dobra na našem području. Također, telefonske linije zbog propusnica i dalje zvone pa građane mole za strpljenje.

-    Propusnice dajemo zbog vitalnih obiteljskih razloga, odnosno kad se radi o skrbi za djecu ili starije, a potrebno je prijeći granicu našeg područja. Ostale propusnice nisu u našoj nadležnosti već odgovorne osobe, odnosno poslodavca ili liječnika obiteljske medicine – kazao je Stipe Bosotin, načelnik vodičkog Stožera civilne zaštite.

Ističe da takvih upita iz dana u dan nije ništa manje.

-    Imamo otvorene dvije linije koje su dostupne od 0 do 24 h, a i moja se e-mail pošta je puna. Uglavnom se upiti svode na propusnice. Iako nešto nije u našoj nadležnosti, savjetujemo ih ili uputimo što da dalje čine. 

Naglašava da se na području grada, dakle i iz Srime, Čiste Male, Čiste Velike, Gaćeleza i Grabovaca naši građani mogu neometano kretati. No, to već znači da bi mještani iz Općine Tribunj za Vodice trebali tražiti propusnicu od svog Stožera ukoliko za to imaju valjane razloge.

-    Ovo su izvanredne situacije pa razumijemo brojne upite, ali zato molimo i građane za strpljenje. Najvažnije je da je epidemiološka situacija kod nas dobra i da takva ostane. Možda ćemo dosaditi s naglašavanjem, ali zaista je odgovornost na svima nama. Pridržavanjem upute i suzdržavanjem od nepotrebnih izlazaka iz svog doma puno činimo za sebe i naše sugrađane – istaknuo je Bosotin.
 
 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 31 Ožujak 2020 20:20
djelomob1.jpg