Travanj 02, 2020 3007

Na respiratoru je i dalje tri pacijenta, a prijavljeno je jedno novo kršenje izolacije

Još jedan slučaj zaraze u županiji: Ukupno ih je 30

Još jedan slučaj zaraze u županiji: Ukupno ih je 30 ilustracija: Pixabay.com
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Još jedan slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je na području Šibensko-kninske županije te je ukupni broj oboljelih od Covida 19 sada 30, priopćeno je jutros iz županijskog Stožera civilne zaštite. Na respiratoru su i dalje tri pacijenta.

 

- Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 11 pacijenata oboljelih od koronavirusa, a tri pacijenta su na respiratoru u KBC Split – priopćeno je iz Stožera. 

Šest osoba je u karanteni od kojih su četiri državljani Republike Hrvatske i dva stranca. Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 333 osobe od kojih je 135 bilo u kontaktu s oboljelima. 

U posljednja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su dvije dojave o kršenju mjera samoizolacije za koje je provjerom utvrđeno da je jedna osoba kršila navedene mjere.

U Hrvatskoj je jučer potvrđeno 96 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je najveće dnevno povećanje od pojave epidemije. Broj ukupno pozitivnih popeo se na 963, no taj broj se u međuvremenu povećao. Nije bilo novih smrtnih slučajeva u posljednja 72 sata, pa se broj umrlih zadržao na šest. Nove informacije o oboljelima objavit će Nacionalni stožer civilne zaštite u 14 sati. 

Tags
djelomob1.jpg