Travanj 02, 2020 3136

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Dom za starije i nemoćne osobe Knin traži medicinsku sestru ili tehničara za rad u Kninu. Rok prijave je 8.4. Potrebna je srednja stručna sprema, položen stručni ispit i iskustvo od godine dana. Potražite kako aplicirati putem linka.

Frizerski salon Sanja traži frizerku (m/ž) u Pirovcu. Rok prijave je 12.4. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i samostalnost u radu. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje na linku.

DIV Grupa d.o.o. zapošljava u Kninu na pozicijama: električar (m/ž), radnik na pripremi materijala (m/ž), radnik u alatnici/ brusač (m/ž), radnik u alatnici/ polirač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž), zavarivač (m/ž), bravar (m/ž), automehaničar (m/ž). Rok prijave je 3.5. Poslodavac nudi nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu, stimulativna primanja.  Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži pojačanje na pozicijama: radnik u praoni (m/ž), strojar (m/ž), smjenski poslovođa (m/ž), operator (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Rok prijave je 15.4. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Autokamp Imperial Vodice zapošljava recepcionara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 9.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Ivanal d.o.o. zapošljava elektroničara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od popravka elektronike, hidraulike na strojevima za tlačno lijevanje i obradu odlijevka. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite kako aplicirati.Azzura zapošljava kozmetičara (m/ž) u Primoštenu. Rok prijave je 3.5. Potrebna je srednja stručna sprema i poželjno je radno iskustvo. Poslodavac snosi trošak smještaja. Provjerite više na linku.

Pulaka d.o.o. traži majstora brodomontera (m/ž) u Šibeniku. Rok prodaje je 11.4. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se odnosi na poslove brodomontera u brodogradilištu. Provjerite više na linku.

Obrt za usluge Krka zapošljava čistača (m/ž). Lokacija rada je Lozovac. Rok prijave je 5.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se odnosi na održavanje sanitarija i okoliša. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Hotel Borovnik traži recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Tisno. Prijave su otvorene do 15.4. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno znanje dva strana jezika, s naglaskom na njemački jezik. Postoji mogućnost stalnog zapošljavanja. Detalje pronađite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg