Svibanj 15, 2014 2352

Ministarstvo branitelja dodijelilo novčana sredstva Košarkaškom klubu invalida Vodice za projekt "Sportom protiv društvene isključenost"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Za projekt "Sportom protiv društvene isključenost", Ministarstvo branitelja nedavno je dodijelilo Košarkaškom klubu invalida Vodice 30.000,00 Kn

Naime, Stručna služba Grada Vodica početkom godine pomogla je Košarkaškom klubu invalida Vodice pri izradi prijave na natječaj kojeg je raspisalo Ministarstvo branitelja.

Projektom naziva Sportom protiv društvene isključenost želi se poboljšati psihičko i fizičko zdravlje hrvatskih branitelja s invaliditetom kroz razvoj sportsko rekreativnih aktivnosti tih osoba.

U ime KKI Vodice želio bih se zahvaliti Stručnoj službi Grada Vodica za pomoć pri izradi dokumentacije i Ministarstvu branitelja na dodijeljenom iznosu koje ćemo utrošiti za nabavu potrebne opreme za igranje košarke u kolicima te za rad članstva i pokrivanje putnih troškova članova kluba koji dolaze iz obližnjih mjesta – kazao je za portal Infovodice, Alen Bračanov, predsjednik KKI Vodice

Inače, KKI Vodice natječe se u Prvenstvu Hrvatske i to više nego uspješno. Pobjednici su kupa Hrvatske a nedavno su u Đakovu primili pehar za osvojeno drugo mjesto u Hrvatskoj ligi. Izgradnjom "balona", treninge održavaju u Vodicama a službene utakmice igraju i na domaćem terenu.

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:21
djelomob1.jpg